26.3.2014

.924.DR HAUSCHKA CHORUS.


Kevään uutuuskokoelmat ovat olleet kaupoissa jo jonkin aikaa ja sain töistä kokeiluun tämän Dr. Hauschkan Chorus -kevätkokoelman meikkituotteet. En tunnetusti ole mitenkään erityisen luonnonkosmetiikka-innostunut, mutta Hauschkalta kyllä löytyy meikkipuolelta monia hyviä tuotteita.


Kokoelmaan kuuluu poskipunapaletti, kaksi luomiväriduoa, huulikiilto, huulipuna ja silmänrajauskynä. Erityisesti poskipuna, vihreä-violetti luomiväripaletti ja silmänrajauskynä olivat mieleeni ja jäävät mulle vakiokäyttöön.


Aloitetaan heti luomiväreistä. Tämä Eyeshadow Duo (sävy 08) oli mielenkiintoinen yhdistelmä vihreää ja tummaa violettista luumua.


Tässä silmämeikki tehtynä 08-duolla. Sisänurkassa vihreä, ulkonurkassa luumu, rajauksena kokoelman kynä (sävy 08 myös), jonka päällä alaluomella luumua luomiväriä. Kulmaluulla toisesta paletista vaalea luomiväri.


Toinen luomiväripaletti oli sävy nro 09, jossa on hyvin vaalea vaaleanpunainen ja melko kirkas puhdas sininen. Huomattavasti klassisempi tumman ja vaalean liitto. Mulle tämä ei saanut sukkia pyörimään jaloissa, koska en muutenkaan ole kovin innokas sinisen käyttäjä ja hyviä vaaleita luomivärejä löytyy jo vaikka kuinka paljon.


Tässä kuitenkin silmämeikki sinisellä duolla. Sisänurkassa ja kulmaluulla vaalea, ulkonurkassa sininen, rajauksena sama 08-kynä, jonka päälle olen vielä sutinut sinistä alaluomen puolella.


Silmämeikkikynä on aivan huippu. Sävy on aivan täydellinen mutaisen harmaanruskea. Koostumus on erinomainen: pehmeä mutta ei kuitenkaan liian lössö. Väriä saa irti helposti ja kynä on helppo pehmentää sumuiseksi joko kynän toisessa päässä olevalla vaahtomuoviaplikaattorilla, sormella tai vaikka siveltimellä. Tämä jää ehdottomasti säännölliseen käyttöön.


Poskipunapaletti, eli Matte & Shimmer Blush Trio, on aika ihana. Tässä kuvassa värit on jostain syystä hävinneet aivan täysin, paletti on paljon pigmenttisempi ja punaisempi kuin kuvassa (laitan alle toisen kuvan paremmassa valossa). Paletissa on kolmea sävyä, vasemmalla kultaisempi hieman shimmerinen sävy, keskellä vaaleanpunainen ja oikealla tummempi pinkki, joista molemmat on mattaisia. Palettia voi käyttää joko sipaisemalla siveltimellä kaikkia värejä kerralla tai sitten ottamalla eri sävyjä yksitellen. Mun vaalealle iholle kultasävy oli liian tumma korostusväriksi ja hieman liian vaalea varjostukseksi (vaikka siinä se paremmin toimi), mutta punaisten sävyt on todella kauniita molemmat ja pigmenttiä riittää kaikissa kolmessa sävyssä.


Tässä paremman värinen kuva paletista ja in action. Pigmenttiä tosiaan on paljon ja tulikin sudittua tätä vähän liikaa näin ensimmäisellä kerralla, mutta näkyypähän sävy paremmin kuvassa.


Huulipuna (sävy 18) on hieman oranssinpuolelle kallellaan oleva nudepuna. Kuvassa näyttää paljon neutraalimmalta, mutta huulilla taittaa paljon oranssimpaan. Koostumus on pehmeä ja miellyttävä, joskin tämä tuoksuu ehkä hieman liian voimakkaalta omaan makuuni.


Huulipuna (18) huulilla ilman rajauskynää. Kuten näkyy, oranssihtava on. Mun väreihin tämä ei ihan täydellisesti sovi enkä oikein viihdy tämän sävyisessä huulimeikissä muutenkaan.


Dr. Hauschka LipGloss 07 on käytännössä täysin saman värinen kuin kokoelman huulipuna. Odotin tältä vähän enemmän, olisin halunnut, että sävy olisi ollut edes aavistuksen neutraalimpi (eli ei niin oranssi), mutta turha toivo.


Tältä huulikiilto näyttää huulilla (ilman rajauskynää). Pigmenttiä on yllättävän paljon huulikiilloksi ja koostumus on ennemmin creme kuin shimmerinen, vaikka tässä on kyllä kosteaa kiiltoa enemmän kuin huulipunassa.


Tässä vielä kokonaiskuva lookin sinisestä puolesta.


Ja kokonaiskuva lookin vihreä/luumu puolesta.

Mitä tykkäsitte Dr. Hauschkan Chorus -lookista?

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat meikit olet tehnyt näillä. Sinistä vähän vierasta, joten lila/vihreä paletti olis ihan mun heiniä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin sininen (varsinkin noin sininen) on vähän nounou, mutta lila/vihreä on oikeasti tosi kiva!

   Poista
 2. Tuoreimman Voi Hyvin -lehden kansimeikki on muuten tehty noilla tuotteilla. Harvemmin katson noita noin tarkkaan, mutta tuo sininen luomiväri ja huulikiilto näyttivät siinä niin hyvältä, että tuli tsekattua.

  VastaaPoista
 3. Tuo sinisellä paletilla tehty silmämeikki näyttää niin upealta! Tuo vihreä-luumukin on kyllä kaunis paletti :) Olen miettinytkin miltä nämä näyttää iholla, joten kiva tämä postaus! Dr. Hauschkan ihonhoitotuotteet yllättivät niin positiivisesti, kun niitä ensi kertaa kokeilin, että nyt tekisi mieli kokeilla näitä meikkejä ;)

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla. Itse olen ainakin suurimmasta osasta ihan tykännyt, mitä olen kokeillut :)

   Poista
 4. Ihanat oranssiin enemmän ja vähemmän vihahtavat huulipuna ja -kiilto, minulle, pisamaiselle blondille sopivat :)

  VastaaPoista
 5. Oi, onpa kivaa kun kerrankin oli vähän "laajempi" kuva sinun kasvoistasi! Paremmin heti hahmottaa sävyjä ja meikkityyliäsi, kun näkyy muutakin kuin pelkkä silmä. Kiitos tästä! Kovin harvoin nykyään postaat, näitä lukisi mielellään useammin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut vähän hiljaiseloa viime aikoina. Pientä kiinnostuksen puutetta kirjoittamista kohtaan, mutta eiköhän tämä tästä taas pikkuhiljaa. Varmastikaan en sellaiseen alkuaikojen postaustahtiin pääse enää, mutta jos nyt yrittäisi edes vähän useammin kuin viime kuukausina :)

   Poista