4.3.2013

.829.CLARINS GLOSS PRODIGE.


Mikähän siinäkin on, että usein juuri suosikkituotteista meinaa jäädä postaukset tekemättä? Olen näitäkin huulikiiltoja käyttänyt aktiivisesti kohta varmaan vuoden päivät enkä vieläkään ole kirjoittanut näistä kunnollista postausta. Jonkinlaisen naputtelun kirjoitin viime kevään Clarins-lookin esittelyn yhteyteen, mutta tämä huulikiiltolaatu ansaitsee myös ihan oman postauksensa.


Clarins Gloss Prodige -huulikiilto on erinomainen. Siinä on pigmenttiä jopa vaaleissakin sävyissä, se on ihanan hoitava huulilla. Se on pysyvä olematta kuitenkaan liian tahmea.


Pakkauksessa on hyvä aplikaattori, jolla kiilto on helppo levittää huulille ja siitä tulee väriä juuri sopivasti kerralla. Tässä huulikiillossa on siis kaikki osa-alueet kohdallaan. Sävyjä on tällä hetkellä 10, mutta yksi on jäämässä pois valikoimasta (kevätlookin vaaleanpinkki kiilto korvaa sävyn 03) ja yksi kuuluu kevätlookkiin ja on limited edition.


Swatch-kuva ryövätty vanhasta postauksesta, koska en jaksanut swatchailla uudestaan :) Samat värit ne silti on edelleen. Eli pigmenttiä riittää, kuten näkyy, myös tuossa vaaleassa nudessa.


Gloss Prodige 02 Nude huulilla. Rajauksena L'Oreal 655 Rose Beige ja aavistus Lumene B2 Savanni -kynää. Tämä nudekiilto on ollut ehdottomia suosikkeja siitä saakka, kun tämän sain ja onkin ollut todella paljon käytössä. Jos tämä joskus loppuu, on mun melkeinpä pakko ostaa uusi samanlainen, niin paljon olen tästä tykännyt!


Gloss Prodige 04 Candy on sellainen sävy, joka sopii melkeinpä kenelle tahansa. Se on nimittäin todella lähelle huulten luonnollista sävyä ja lähinnä hieman korostaa sitä. Tässä huulimeikissä käytin Clarinsin huultenrajauskynää 01 Bay Rose, joka antaa huulimeikkiin paljon huulipunamaisemman fiiliksen.


Gloss Prodige 04 Candy huulilla täysin ilman rajauskynää. Tästä kuvasta näkee ehkä paremmin sen mitä tarkoitin sillä luonnollisuudella. Kiilto tosiaankin antaa vain pienen sävylisäyksen huulille näyttämättä liian punaiselta. Ero on kuitenkin melko huikea verrattuna samaan meikkiin rajauskynän kanssa.


Gloss Prodige 05 Grenadine on näistä kolmesta punaisin (ja siis räikein väri muutenkin koko värivalikoimassa). Grenadinessa on hieman myös kultahippusia ja tämä onkin yksi eniten shimmerisistä sävyistä tässä laadussa. Tähän huulimeikkiin laitoin huultenrajauskynän Clarins 01 Bay Rose, joka tekee meikistä huulipunamaisemman.


Gloss Prodige 05 Grenadine ilman huultenrajauskynää. Kiilto antaa sävyä myös ihan yksinään, kuten näkyy, mutta ilman rajauksia lopputulos on hillitympi ja kevyempi.

Jos siis olet hakemassa huulikiiltoa, jossa on hyvä aplikaattori, hyvä pigmentti, hyvä pysyvyys ja joka myös kosteuttaa huulia, käy katsomassa löytyisikö Clarinsin Gloss Prodigesta sinulle sopiva sävy. Hintaa suunnilleen 18-20€.

11 kommenttia:

 1. Mä oon jo kerran käynyt kuolaamassa näiden perään, sillä muistelin, että olet joskus kehunut näiden laatua. Itseäni varsinkin tuo nude kiinnostaa. Kimallettakin taitaa siinä olla kohtuudella :)

  Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nude on munki suosikki :) Siinä on ihan tosi hillitysti kimalletta, ei ole mikään glittermonsteri :)

   Poista
 2. Iski varmaan hetkellinen lukihäiriö kun luin Gloss Porridge ja mietin että mitä ihmeen kiiltopuuroa tässä postauksessa esitellään :D

  VastaaPoista
 3. Nude on ollut mun suosikki jo aika pitkään, ja aina hankin uuden ennenkuin vanha loppuu :) Ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti väri pysyy valikoimassa pitkään! En haluaisi itsekään tästä nimittäin luopua :)

   Poista
 4. Hei! Muistaakseni taannoin mainitsit, että tekisit postausta Joe Blasco -meikkivoiteen käytöstä? Itse käytän kyseistä meikkipohjaa usein, joten mielenkiinnolla odotan kirjoitustasi siitä :) Palan halusta tietää käytänkö sitä oikein! :D Ilmeisesti sitä voi käyttää jolloin tapaa "väärinkin", näin ymmärsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että muistutit! Olin ehtinyt vähän unohtaa koko homman, mutta tänään, kun oli vapaapäivä, kuvasin ja kirjoitin postauksen. Julkaisen tällä viikolla :)

   Poista
 5. Sun huulilla kyllä kaikki näyttää aina niin nätiltä <3 Kartan nykyisin huulikiiltoja kuin ruttoa, mutta tuo 02 Nude on kyllä niin mun sävyinen, että tekisi mieli melkein ostaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on huulikiilloista ehdottomasti parhaimpia koostumuksia kyllä, suosittelen lämpimästi :) Ja tuo Nude tosiaankin olis ihan sun väri ;)

   Poista
 6. Mulla ei ole mitään syytä ostaa yhtäkään huulikiiltoa lisää, mutta toi Grenadine on aikas herkku.. :)

  VastaaPoista