26.2.2013

.825.CND INKWELL + CRIMSON SPARKLE.

Joskus aikapäiviä sitten sain blogin kautta joitakin CND:n kynsilakkoja, mutta en ole tainnut tätä ainakaan esitellä ihan kynsillä asti koskaan. Joten olkaahan hyvät :)


CND Inkwell on todella, todella tumma petroolinsininen lakka. Äkkivilkaisulla se näyttää lähinnä mustalta, mutta tarkemmin kun katsoo niin näkee sen sinisen/petroolin vivahteen lakassa. Ehdottomasti täytyy laittaa kaksi lakkakerrosta, muuten se jää raitaiseksi.


Kahdella kerroksella se on kyllä sitten täyspeittävä. Levittyvyys on CND:n lakoissa todella hyvä ja pysyvyyttäkin on mukavasti.


Tuo synkkä tummuus alkoi kuitenkin ahdistamaan parin päivän jälkeen ja laitoin päälle CND Crimson Sparkle efektilakan, joka antoi lakkaukseen oman vivahteensa. Crimson Sparkle on nimensä mukaisesti punaisen, pinkin, ehkä jopa kuparin shimmerin sekoitus ja se antaa ihanan säihkeen tumman kynsilakan päälle. Monet töissä kysyi, että mitä lakkaa mulla on kynsillä, kun näyttää niin makeelta :D


CND:n Solar Oil on muuten ihan älykiva kynsinauhaöljy! Sain tämän minikoon samalla kertaa kynsilakkojen kanssa ja olen tykkäillyt kovasti :) Kosteuttaa ja hoitaa ja imeytyy nopeasti. Minipullo on mukava myöskin pitää käsilaukun meikkipussissa mukana niin tulee käytettyäkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti