18.2.2013

.818.SHISEIDO PERFECT MASCARA FULL DEFINITION.


Olen nyt jo marras-joulukuusta saakka käyttänyt tätä Shiseidon "38-ripsiväriä" ja ajattelin, että nyt voisi olla aika kertoa tuotteesta, kun se alkaa olla loppusuoralla.


Shiseido Perfect Mascara Full Definition väittää siis olevansa "smudge-proof", pidentävän ja erottelevan kaikki ripset kauniisti ja että se on helppo poistaa lämpimällä vedellä.

No kaiken muun kyllä allekirjoitan, mutta ei se kyllä tuhrimaton ole, jos silmät kostuu tai räntää sataa suoraan silmiin. Olen useamman kerran töihin päästyäni joutunut putsailemaan ylä- tai alaluomia, kun ripsiväri on levinnyt huonosta säästä johtuen. Tokikaan se ei leviä yhtä radikaalisti kuin useimmat tavalliset vesiliukoiset olisivat levinneet vastaavassa tilanteessa, mutta mun kirjoissa mikä tahansa tuhriintuminen on tuomittavaa.


(Kuva.)

Poistaminen on kyllä helppoa, mutta kyllä siihen kelpaa viileämpikin vesi, testattu on. Itseasiassa tuntuu, ettei veden lämpötilalla ole minkääntason merkitystä poistamisessa, ripsiväri liukenee veteen kuin veteen ja puhdistusöljyyn myös, jota käytän meikinpoistossa. Eli jos olet hakemassa 38-ripsiväriä, tämä Shiseidon versio ei ole sellainen. Tämä on ennemminkin aavistuksen paremmin pysyvä vesiliukoinen ripsiväri.


Erotteleva tämä tosiaankin kyllä on. Jos olisin tiennyt miten vähän massaa tästä ripsilleen saa, en olisi ostanut tätä ollenkaan. Ripsiväri oli varsinkin alkuvaiheessa todella vetistä ja sitä sai sutia ripsille kerros kerrokselta vaikka kuinka monta kertaa eikä se siltikään antanut ripsille juuri minkäänlaista tuuheutta. Olin pettynyt, kertakaikkiaan.

Ripsivärissä on myöskin pieniä hippusia tai kuituja tai miksi niitä nyt sanotaankaan ja mitä vanhemmaksi ripsiväri kävi, sitä enemmän ne hippuset tippuili ripsistä ja noukin niitä melkein päivittäin poskipäiltä. Alkuun sellaista ongelmaa ei siis ollut.


Ainut tapa miten olen tätä Shiseidon maskaraa pystynyt käyttämään, on ollut tämän Estee Lauderin Lash Primer Plus -pohjustajan käyttäminen ennen ripsiväriä. Lash Primer antaa pohjalle juuri sen verran massaa, että kun Shiseidon laittaa tämän päälle, saa sitä tuuheuttakin himppusen enemmän eikä ripsiväriä tarvitse sutia niin monia kerroksia.

Ilman pohjustajaa tuntui kuitenkin siltä, että ripsissä ei ole ripsiväriä laisinkaan ja se nyt ei mulla ainakaan ole se mitä ripsiväriltä haluan. En siis oikein voi kehua tätä Shiseidon "lämpimällä vedellä poistettavaa" ripsiväriä, koska se ei vastannut mun vaatimuksia ollenkaan.

Mutta voin suositella tätä kyllä niille, jotka haluaa vesiliukoisen ripsivärin, joka erottelee ripset kauniisti ja jättää hyvin luonnollisen lopputuloksen. Hintaa muistaakseni jotain 30€ suuntimilla, tarkkaa hintaa en nyt muista.

9 kommenttia:

 1. Minulta löytyy myös tuo pohjustaja. Sen avulla huonompikin ripsari muuttuu käyttökelpoiseksi ja laadukkaiden kanssa saa puolestaan todella näyttävät ripset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Onneksi multa löytyi tuo minikoko pohjustajaa, koska en tiedä mitä olisi tuolle Shiseidon ripsarille muuten tapahtunut :D

   Poista
 2. Mä sain tästä näytekoon ja käytin tosi innolla. Ripsiin tuli kivasti volyymia ja hippusen pituuttakin. Pidin tätä parempana kuin Sensain 38 volumizingia.
  Sitten ostin täysikokoisen.
  Blaaaaaah.
  Ehkä se paranee jos sen antaa kuivua jonkin aikaa... ikuisuuden. Huomasin että tässä ripsarissa best before on 24 kk avaamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kauheesti parane kuivuessaankaan. Mulla ainakin ne hippuset alkoi vaan irtoilla enemmän, mutta näyttävyyttä ripsiin ei saanut oikein millään ja tuo pohjustajakin toi vaan sellaisen perusmaskaroidun tuloksen, ei mitään mielettömyyksiä.

   Poista
 3. Jee, säästyi nekin rahat! Näköjään mikään ei voita ikilemppariani Sensain 38 Volumizingia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei näköjään :) Sensai 38 Volumising on täälläkin lemppari, edelleen.

   Poista
 4. Mä en ole löytänyt pysyvyydessään Sensain kolmekasien veroista miltään sarjalta. Tykkään kyllä siitä, että nämä silti irtoavat yleensä murusina sen sijaan, että mustaisivat koko silmänalusen - helpompi siistiä. Sensait ovat vaan luotettavuudeltaan ihan eri tasoa. Koska en kuitenkaan ole niihinkään vilpittömän tyytyväinen muuten, seuraavat kolmekasit mulle ovat matkalla kokeiluun itselleni tuntemattomilta merkeiltä Aasiasta. Täydellisen ripsivärin metsästys taitaa kyllä olla loputon tie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aika kivikkoinen jos ei aivan loputon :D Mun HG-ripsiväri on toistaiseksi Sensai 38 Volumising ja testailuista huolimatta en ole vielä parempaan törmännyt.

   Poista
 5. Sain Stockalta kosmetiikkaa ostaessani näytteen tästä ripsiväristä. Täytyy sanoa, että yllätyin siitä omissa ripsissäni positiivisesti (äitini kokemuksia en ole vielä kysellyt). MUTTA, aivan kuten KAIKKIEN muidenkin ripsivärien kanssa, tämä alkaa päivän mittaan jättää mustia läikkiä silmien alle. Tykkäsin tästä kyllä muutoin ihan mielettömästi, koska laiton jälkeen ylimenneet ripsiväripisteet oli helppo poistaa topsipuikolla + pesu oli miellyttävämpää kuin Sensai 38:lla.

  Sensai 38 on ollut luottoni jo niin kauan kuin muistan! Se on AINUT ripsiväri, joka ei luo tummaa allekirjoitusta pandamaiseksi effektiksi silmieni alle. Ja muutoinkin sen jälki on kaikin puolin täydellistä. Kuitenkin, peseminen on työlästä - varsinkin, kun olen sen suhteen niin laiska, että pakottamalla saan pakottaa itteni, että en meikit nassussa nukkumaan menisi.

  Olisko sulla muuten mtn teoriaa tuohon, että kaikki vuosien varrella kokeilemani ripsarit alkavat läikkimään? Edullisimmasta kalleimpaan, värillä tai koostumuksella ei väliä, ei säällä, ei silmänympärysvoiteella/voiteettomuudella, etc...? Tulenko ikuisesti olemaan Sensain orjana?

  VastaaPoista