13.2.2013

.813.ESTEE LAUDER PUHDISTUS.

Tuntuu ihan pöllöltä kertoa tuotteista, jotka tullaan lopettamaan tämän kevään aikana, mutta toisaalta, näitä kyllä saa vielä ja hyvällä mäihällä nämä saattaa tulla taas kerran Hulluille Päiville ja/tai 3+1 Päiville. Estee Lauderin uudet puhdistustuotteet on tulossa vasta joskus huhti-toukokuun aikoihin, eli näitä nykyisiä myydään ainakin sinne saakka vielä (tai niin kauan kuin tavaraa riittää).


Kyseessä on siis Estee Lauder Soft Clean Moisture Rich Foaming Cleanser kuivalle iholle ja Perfectly Clean Fresh Balancing Lotion normaalista sekaiholle, eli puhdistusvaahto ja kasvovesi. Sain töistä tämmöiset kokeilukokoiset kappaleet ja kokeilinkin nämä oikein mielelläni, koska en ollut aikaisemmin Lauderin puhdistuksia kokeillut.


Aloitetaan puhdistusvaahdosta. Estee Lauder Soft Clean Moisture Rich Foaming Cleanser on oikeastaan tarkoitettu kuivalle iholle, mutta minä sekaihoisena käytin tätä oikein mielelläni. Tuotteessa on todella miellyttävä naisellinen ja raikas tuoksu, ehkä hieman voimakkaampi mihin olen puhdistustuotteissa yleensä tottunut, mutta koska tuoksu oli kuitenkin hyvä, ei se ainakaan mua häirinnyt. Tämä kuuluu tietenkin vaahdottaa veden kanssa, jotta se toimii kunnolla ja kyllä tämä vaahtoaakin todella mukavasti. Tuntuu puhdistavan tehokkaasti ja iho jää puhdistuksen jäljiltä miellyttävän tuntuiseksi, ei kiristä tai natise, tuntuu sellaiselta mukavalta ja raikkaalta. Meikinpuhdistukseen en välttämättä tätä myisi, vaikka kollega kyllä väittää, että tällä saisi myös kasvomeikin pestyä, mutta silti. Tätä ennen käytinkin aina öljypuhdistusta ensin meikinpoistoon ja sitten vasta tätä vaahtoa. Kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena ja aamupuhdistuksena tämä oli erittäin erinomainen ja jos mulla olisi tarvetta täydelle tuubille vaahtopuhdistusta, voisin hyvinkin investoida tähän ja olisin varmasti erinomaisen tyytyväinen. Hinta muistaakseni n. 30€.


Estee Lauder Perfectly Clean Fresh Balancing Lotion, eli sininen kasvovesi normaalista sekaiholle oli sekin yllättävän hyvä. Tässäkin tuoksu on raikas ja miellyttävä, edelleen hyvin naisellinen. Koostumus on ihan vesimäistä, onhan tämä tarkoitettu norm/sekaiholle, se vaaleanpunainen kasvovesi on hieman geelimäistä, mutta se onkin tarkoitettu kuivalle iholle. Tästä jäi hyvin miellyttävä tunne iholle, raikas ja puhdas, ei yhtään kireä. Mukava ihon virkistäjä myös aamupuhdistuksen yhteydessä. Näistä kasvovesistä (sininen ja vaaleanpunainen) on usein ollut Hulluilla Päivillä ja/tai 3+1 Päivillä 400ml jättikoot myynnissä, saas nähdä tuleeko ne tänäkin keväänä :) Tämän normaalikoon hinta on muistaakseni myös n. 30€.

Erityisesti puhdistusvaahto oli yllättäjä ja tykkäsin siitä paljon enemmän kuin alunperin uskoin. Sitä voinkin suositella kenelle tahansa vaahtoputsaria kaipaavalle, joka ei kuitenkaan tykkää siitä natisevasta tunteesta, jonka useimmat vaahtopuhdistukset iholle jättää. Kasvovesi oli ihan hyvä, mutta en saanut siitä kuitenkaan mitään suurempia kiksejä, mukava tuote, mutta en muutenkaan välttämättä kaipaa kasvovettä puhdistusrituaaleihini, mutta niille jotka kaipaa, niin voin suositella.

9 kommenttia:

 1. Soft Cleania olen yhden tuubillisen käyttänyt. Parasta siinä oli kyllä pehmoiseksi jäänyt iho! Yksinään se ei tuhdin pakkelin putsaukseen tunnu riittävältä, joten kaksoispuhdistuksessa tosiaan hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään sillä meikkiä lähtisi poistamaan :)

   Poista
 2. Mä vähän hämmästelin, kun kuulin että Lauderille jäisi vain yksi kasvovesi. (Eikö se näin ollut?) Mutta odotellaan silti innolla uutuuksia.. Ja hamstrataan vanhuuksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, uutuuskoulutuksesta on jo yli kuukausi, en ole enää aivan takuuvarma miten se nyt meni (ei voi muistaa kaikkea). Mutta sittenhän sen näkee, kun ne tulee :)

   Poista
  2. Näin eilen edustajalla ne uutuudet ja kyllä, vain yksi kasvovesi ja siinä on alkoholi toisena, mutta glycerin kolmantena. Tuntui kyllä kädellä hyvältä, mutta vähän silti mietin sopiiko se uusi oikeasti kuivaihoisille enää...

   Poista
 3. Täytyy kyllä ostaa, jos Hullareille sattuisi tulemaan :) (ja sitten itkeä, kun lisää ei saa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos siellä on taas se tuplapakkaus kuten viime vuonnakin niin ei muutaku varastoimaan useampia kerralla :D

   Poista
 4. Joo mulla on toi putsari sinisenä, siis seka-/norm.iholle, ja mä tykkään kyllä kovin! Ostin kai justiin hulluilta päiviltä tuplapakkauksena, oli hyvä hinta ja myyjä suositteli, jättää sellasen natisevan tunnun, mutta mä tykkään siitä. Toinen tuubi justiin loppumassa, todennäkösesti ostan Sensain kakkosputsarin kuitenkin kun joku siinä vaan puoleensa vetää, mutta jos nyt hulluilla sattuu taas hyvällä hinnalla olemaan, niin enköhän varastoon osta!:) Harmi aina kun hyvä tuote lopetetaan:(

  VastaaPoista
 5. No voi pylly, mulle tänään justiin myytiin tätä nimenomaan meikinpuhdistukseen! Tampereen Hulluilla siis. Mietin kyllä siinä hetkessä, että jätänkö vielä ostamatta ja tuun tarkistamaan ootko kirjottanu tästä, mutta päätin kuitenkin ostaa. HÖH. No, ei mulla kauhean paksua meikkiä yleensä kasvoilla ole, joten ehkä tää käy mun tarpeeseen.. toivottavasti. ;) Just ostin Sensain kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheen 3+1päiviltä eli nimenomaan siihen ykkösvaiheeseen oisin kaivannu hyvää tuotetta..

  VastaaPoista