11.2.2013

.811.TANGLE TEEZER COMPACT.

Viime elokuussa kerroin ostaneeni legendaarisen Tangle Teezer -hiusharjan ja olenkin ollut kyseiseen kapistukseen erittäin tyytyväinen. Ainut mikä siinä harmitti, oli se, että mulla oli niitä vain yksi ja halusin käsilaukkuun toisen.


Ajattelin kuitenkin näppäränä tyttönä, että ehkä olisi fiksumpi hankkia pienempi koko käsilaukkuun. Eli ei muuta kuin tilausta taas Englantiin, vanhaan tuttuun lookfantastic.comiin. Löysin sieltä mm. tämän pinkki/mustan Compact Stylerin ja taas kävi "klik".


Compact -koossa on suojapalikka harjaksien puolella, etteivät mene vinkkelis vonkkelis käsilaukussa pyöriessa (erinokkelaa).


Compact on pikkuisen pienempi kuin perinteinen isompi Tangle Teezer. Isompaa pidän kotosalla kylppärin laatikossa ja se on edelleen kovassa käytössä, vaikka pidennyksistä luovuinkin. Tangle Teezer tuntuu ihan mielettömän hyvältä päänahassa, kun harjaa, mmm...


Suojapalikan saa helposti nykäisemällä irti ja harjaa pääsee käyttelemään. Palikka on vielä helpompi asettaa takaisin paikalleen suojaamaan harjaksia jälleen. Harjakset on onneksi myöskin söpön pinkit, kuten päällipuolikin.

Tämä kulkee mulla kyllä melkeinpä aina mukana. Erinomainen ostos!

PS. Näitä (ja niitä regular-versioita myös) saa nykyään myös ihan Stockalta, Sokokselta ja ilmeisesti myös Anttiloista (ainakin suurimmista)

10 kommenttia:

 1. Näin tollaisen matkakokoisen tangle teezerin Vaasan sokoksellakin :) omistan itte ton regularin ja ehkä maailman paras keksintö :)

  VastaaPoista
 2. Olen myös tykästynyt Tangle Teezereihin. Omaa ei vielä löydy, mutta pitäisi varmaan se pinkki hankkia :D

  VastaaPoista
 3. Miulla ollu jo jonkun aikaa tollanen samanvärinen matkaversio ja on ihan hemmetin hyvä ja kätevä! :)

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä mahtava harja!

  VastaaPoista
 5. Prismoista saa myös, ainakin meidän Prismasta. ;-) Minulla on kaksi normaalia ja yksi matkaversio, toinen isoista tosin on hävinnyt tyttären käyttöön. Haluaisin itselleni sen suihkuversion, se voisi muotoilunsa puolesta istua paremmin mun hyppysiini ja teinittärelle pitäisi ostaa tuo matkaversio eläinkuosilla. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, lisäsin Prismat postauksen loppun :)

   Poista
 6. sellaista kysyisin, että onko tämä hyödyllinen vain takkutukille vai voiko sitä käyttää ihan helposti selviävään tukkaankin vai meneekö sen ominaisuudet tavallaan "hukkaan" jos ei ole tarvetta varsinaisesti takkujen selvittelyyn?
  erittäin vaikeasti muotoiltu kysymys mutta jos joku ymmärsi mitä tarkoitin, saa vastata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tukka ei ole takkuinen (enää, kun poistin ne pidennykset) ja käytän näitä hiusharjoja edelleen. Eli sopii ihan kaikille, oli takkuiset tai ei :) Tämä harja tuntuu tosi miellyttävältä päänahassa, mä ainakin tykkään :)

   Poista
  2. kiitos vastauksesta! kyllähän hiuksia katkomaton hellävarainen harja varmaan on hyvä kenelle vaan. ja jos sillä saa pienen päänahan hieronnankin kaupan päälle niin on varmaan hankinnan arvoinen. lookfantasticiin tästä siis...!

   Poista
 7. Löysin blogisi äsken, ja olen selannut jokaisen postauksen alusta loppuun, koko blogi "urasi" ajalta!! Aivan mahtavaa siiiis aivan mielettömän mahtavaa!! Jatka samaan malliin!! <3

  VastaaPoista