10.2.2013

.810.CLARINS FOOT BEAUTY TREATMENT CREAM.


Clarins Foot Beauty Treatment Cream on yksi parhaimmista jalkavoiteista, jota olen käyttänyt. Pakkaus ei ole kovin kummoinen, tyypillistä punavalkoista Clarins-tyyliä, mutta se mitä sieltä sisältä löytyy, onkin tärkeintä.


Clarins jalkavoide on itseasiassa Clarinsin vastaus lukuisille asiakaspalautteille, joissa asiakkaat kehuivat Clarinsin käsivoidetta erinomaiseksi tuotteeksi ja ihmettelivät miksi Clarinsilla ei ole vastaavasti yhtä hyvää jalkavoidetta valikoimassa. Noh, palautteita tuli niin paljon, että Clarinsilla ryhdyttiin tuumasta toimeen ja alettiin kehittelemään jalkavoidetta ja tällainen siitä sitten tuli.


INCI-listatietoisille vähän luettavaa.


Clarins Foot Beauty on näppärästi tuubissa ja auki klipsautettavalla korkilla varustettu. Voide on valkoista ja melko täyteläistä kuten jalkavoiteen mielestäni pitääkin olla. Jaloissa kun noita kovettumia kuitenkin alkaa pikkuhiljaa olemaan enemmän ja enemmän (seisomatyö ei ainakaan auta asiaa yhtään) niin on ihan hyvä tehdä niiden eteen jotain. Tämä jalkavoide todellakin tuntuu hoitavan ja kosteuttavan jalkojen ihoa tehokkaasti ja ylläpitää ihon pehmeyttä. Toki kovettumia silti tulee, mutta ei varmastikaan yhtä paljon kuin ilman tätä voidetta ja ainakin jalat pysyvät sileinä ja pehmeinä.

Mun iltarutiineihin yleensä kuuluu sekä jalkojen että käsien rasvaaminen ja vaikka tykkäänkin ihan ylipaljon siitä L'Occitanen Shea Butter -jalkavoiteesta, on tämä Clarinsin Foot Beauty erittäin kova haastaja. Tämä ei tuoksu yhtä paljon kuin tuo L'Occitane, vaikka vähän tuoksuukin (ehkä vähän sheavoimainen, mutta raikkaampi tuoksu) ja ei tee sitä inhottavaa kylmää tunnetta jalkoihin kuten niin monet muut jalkavoiteet. En ole ikinä tajunnut sitä, jalathan on muutenkin herkästi kylmät jos on huono ääreisverenkierto, miksi kukaan haluaisi kylmettää niitä lisää yötä vasten? Mulla ainakin on tapana rasvata jalat illalla sängyn laidalla ja kaivautua sitten heti peiton alle, kun nämä rutiinit on hoidettu, eikä siihen mielestäni sovi jäädyttävä jalkavoide laisinkaan.


Clarins Foot Beauty kilpailee siis kovassa seurassa L'Occitanen Shea Butter -jalkavoiteen kanssa. Jos tämä olisi halvempi, käyttäisin varmasti aika paljon juuri tätä tuotetta, mutta koska hintaa on kuitenkin 30€, en välttämättä ostaisi muuten kuin hemmotteluksi silloin tällöin. Tämä kyseinen tuote on siis saatu töiden kautta.

6 kommenttia:

 1. Samaa mäkin olen ihmetellyt jalkavoiteissa! Oriflamelta tosin sai joskus lämmittävää kanelijalkavoidetta, mutta se ei sitten kosteuttanut ollenkaan.

  Täytyypä katsastaa tämä Clarinsin voide, sillä diabeetikkona jalat kuivuvat enemmän kuin normaaleilla ihmisillä. Ärsyttää kun ei tunnu löytyvän kunnon jalkavoiteita oikein mistään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en ole koskaan tajunnut miksi ihmiset haluaa viilentäviä jalkavoiteita, mutta kyllä niillekin varmaan kohderyhmänsä on, tuskin niitä muuten tehtäisiin. Ne nyt vaan ei ole yhtään mun juttu :)

   Poista
 2. Mun isä oli diabeetikko ja kävi säännöllisesti diabeteshoitajan luona. Tämä oli sit kehunut isän jalkojen kuntoa, kun isä oli kiltisti käyttänyt Boreas-jalkavoidetta, jota olin hänelle ostanut. Muistan sen olleen tehokas, mutta tuoksuneen, noh lääkkeelle.
  Itse käytän puhdasta sheavoita. Tai sit välillä jotain Schollin tuotteita, jos on pahasti jalat kovettuneet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boreas tuoksahtaa tosiaan vähän, ööh, ei hyvältä :/ Schollit tuo mulle taas ainaiset vibat kosmetologikoulun jalkahoito-päiviin... En pysty vieläkään käyttämään niitten jalkavoiteita :D

   Poista
 3. Ne viilentävät jalkavoiteet on tarkoitettu niille joilla on kuumottavat ja turvonneet jalat, eihän niitä tietenkään vilujalkoihin kannatakkaan hieroa... Kesähelteillähän nuo viilentävät voiteet ovat oikein oivallisia kun tulee töistä kotiin, huuhtasee jalat, levittää voiteen ja nostaa jalat ylös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on seisomatyö eikä ainakaan vielä ole koskaan ollut sellaista oloa työpäivän jälkeen, että haluaisin laittaa viilentävää jalkavoidetta :D Mutta kyllähän ne tietty joillekin saattaa olla ihan helpottavia tuotteita, vaikka itse en kohderyhmää olekaan :)

   Poista