5.2.2013

.808.URBAN DECAY LIP PENCIL OZONE.

Värittömiä huultenrajauskyniä on alkanut putkahtelemaan eri sarjoille ihan täällä Suomessakin, mutta omani ostin kuitenkin verkkokaupasta (lookfantastic.com), kun olin muutenkin tekemässä tilausta ja tämä tuote sattui osumaan silmiini. "Klik", sanoi hiiri.


Urban Decay 24/7 Glide-on Lip Pencil on pitkäkestoinen huultenrajauskynä ja sävyvalikoimaa löytyy enemmänkin, mutta itse olin tällä kertaa kiinnostunut vain tästä värittömästä.

Miksi väritön huultenrajauskynä? Ensinnäkin tätä voi käyttää kaikenväristen huulimeikkituotteiden kanssa. Toiseksi, tämä estää huulipunia ja -kiiltoja kipuamasta huulten pikkupikkujuonteisiin. Olin luonnollisesti skeptinen tämän jälkimmäisen ominaisuuden suhteen, mutta ihme kyllä, se oikeasti pitää paikkansa.


Itse olen käyttänyt Ozone -kynää aina, kun laitan räikeämpää/tummempaa huulimeikkiä. Ozonen piirrän huulten rajoille ja hieman yli, sen jälkeen rajaan huuleni huulipunaan/kiiltoon sopivalla kynällä ja lopulta puna/kiilto päälle. Ozone ei näy huulimeikissä (tietenkään, sehän on väritön), mutta hoitaa hommansa kunnialla.

Olen testannut tuotteen toimivuutta jo useita kertoja ja kertaakaan se ei ole pettänyt. Esimerkiksi Armanin uusi Lip Maestro -mattahuulilakka on ihana, mutta tavallisella rajauskynällä se leviää piankin huulten juonteisiin luoden todella epäsiistin näköisen huulimeikin (en tiedä miten tämän suomentaisi nätisti, mutta englanniksi tätä ilmiötä kutsutaan "feathering"). UD Ozone kuitenkin pelastaa tältä epämiellyttävältä ongelmalta ja tosiaankaan, kun Ozone on huulimeikin reunoilla, ei edes Lip Maestro karkaa mihinkään.

Suosittelen siis kenelle tahansa, jolla on joku "ongelmahuulipuna", joka ei vaan kertakaikkiaan suostu pysymään paikoillaan siistinä.

Muita vastaavia tuotteita löytyy ainakin IsaDoralta ja Diorilta (Universeille).

8 kommenttia:

 1. Ideana kuulostaa todella kivalta, mutta vielä en ole raaskinut sijoittaa tuollaiseen. Väri ilmeisesti levittyy tuon päälle huulilla ihan nätisti samanlaisena kuin muuallekin? Ettei tarvitse varoa, että menevät limittäin. Silloin olisi aika käyttökelvoton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei mitään eroa sinänsä :) Saa mennä limittäin ihan rauhassa.

   Poista
 2. Jesh!! just eilen klikkasin tämän ostoskoriini :) Hyvä tietää, että on toimiva tuote :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos suosituksesta, jotain tällaista olen tietämättäni kaivannutkin. Täytyy laittaa ostoslistalle. :)

  VastaaPoista
 4. Oriflamelta löytyy myös tuommoinen, ostin itselleni huuto.netin kautta. Varsin toimiva etenkin työoloissa, kun ei kerkeä jatkuvasti tarkistelemaan itseään peilistä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä/muistin virkistämisestä. Nyt laitoin heti tilaukseen omani. Jos se vaikka edistää huulipunien käyttöäni. :)

  VastaaPoista
 6. Hitsi! Tämä on semmoinen tuoteryhmä, josta en ole koskaan kuullutkaan. Pitää kyllä hankkia kun mulla todella mone vähän tummemmat punat lähtee valumaan juonteisiin, tämmöinen kurttuhuuli kun olen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi kans muutamat näkyvämmät punat käyttämättä juuri tuon ongelman takia, mutta eipä jää enää :) Tämä kynä todellakin toimii, vaikka vaikea se oli itsekin uskoa ennen testausta :D

   Poista