3.2.2013

.807.CLARINS GRAPHITES -MAKEUP.


Clarinsille piti yhdessä vaiheessa tulla Suomeenkin myyntiin tämä 06 Graphites -luomiväripaletti, joka sitten jostain mystillisestä syystä jäi kuitenkin tulematta, mutta testeripalikka tuli kuitenkin! Arvaatte varmaan kuka sen otti kotiinsa :D Jossain tuolla ulkomailla tämä paletti tuli myyntiin, mutta tosiaan Suomesta ei saa. Harmi sinänsä koska tässä paletissa on tosi hyviä harmaan sävyjä ja tuo roosahtava vaaleakin on oikeasti toimiva vaalea.


Tässä eräs Graphites -paletilla tehty silmämeikki. Tummaa smoky-henkistä pläjäystä. Koko liikkuvalla luomella paletista oikean alanurkan harmaata, ulkonurkkaa tummentamaan supsutin tumminta harmaanmustaa ja sisänurkassa roosahtava vaalea (kuvasta hävisi kyllä se roosa vivahde, vaikka luonnossa se kyllä näkyi). Kulmaluulle muistaakseni laitoin Inglotin mattavaaleaa. Elizabeth Ardenin Smoky Black rajauskynä (enemmän ulkonurkassa), ripsissä Sensai 38 Volumising Mascara. Silmissä LensStoren turkoosit piilolinssit.

6 kommenttia:

 1. Selailin blogiasi tovin jos toisenkin ja täältä löytyi paljon hyödyllistä tietoa ja vinkkejä :)

  Pistin merkille upeat kulmasi! Käytät ilmeisesti sensain kulmakynää, jota itsekin olen joskus kaupassa pähkäillyt. En ole monista kokeiluista huolimatta löytänyt hyvää kulmakynää, kaikki jättävät liian "hiilellä piirretyn" vaikutelman, eivät tartu tai näyttävät muuten huonolta. Ennen käytin lumenen kulmakynää, ja se oli ihan ok, kunnes uudistuksien myötä se olikin yhtäkkiä ikäänkuin liian rasvainen koostumukseltaan.

  Ajattelin, että olisiko sinulla vinkata jotain hyvää kulmakynää sensain lisäksi? Ostaisin (tai siis olisin varmaan ostanut jo aikaa sitten ;) tuon sensain, mutta niiden värit ovat aika vaaleat, kun olen tottunut näin mustatukkaisena aika tummat kulmat tekemään (vaikka kulmat vaaleat luonnostaan ovatkin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tsekata Sisleyn kulmakynä ja Chanelin kynät myöskin :) Molemmilta löytyy tummemmatkin värit ja koostumukset on molemmissa erinomaiset.

   Poista
 2. Tykkään sun blogista tosi paljon ! täällä on paljon kaikkee hyödyllistä tietoa :) Toi meikki on muuten aivan upee, niinku kaikki muutkin kyllä :)! vitsi ku osais tehä smoky eyen :d siis sellasen hienon näkösen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Harjoittelemalla oppii ja löytää sen mihin kohtaan saakka tummaa saa nostaa :) Ei muuta kuin illalla peilin eteen kokeilemaan, silloin ei haittaa jos menee huonosti ku voi pestä pois :)

   Poista
 3. Olen seurannut blogiasi pari vuotta ja täältä on todella saanut hyviä vinkkejä ihonhoitotuotteista ja meikeistä. Tykkään blogin tyylikkäästä ulkoasusta. Olisko sinulla neuvoa hyvä silmänrajaus- geeli tai tussi. Minulla on herkästi vuotavat silmät ja mikään ei tahdo pysyä Sensai on kokeiltu ja sekään ei pysynyt. Ihailen sinun taidokkaita rajauksiasi,en vain itse onnistu samaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tästä on ollut jotain hyötyä :)

   Hyviä geelirajauksia löytyy mm. MACilta, Inglotilta ja Estee Lauderilta. Vähän vahamaisempi löytyy Joe Blascolta (Ultamatte), käytetään samoin eli siveltimellä. Nestemäinen takuuvarmasti kestävä rajaus löytyy Estee Lauderilta (Double Wear Liquid).

   Poista