23.1.2013

.801.IRTOPUUTERI HANKITTU.

Tuossa viime viikolla hihkuin, että irtopuuteri tyhjeni, eikä mulla ollut yhtäkään (edes testeriä) mistään irtopuuterista ja että saan ostaa kosmetiikkatuotteen oikeasti tarpeeseen. Tuota ei ole kovin usein tapahtunut :D


Päätös on nyt tehty ja eilen töiden jälkeen jäin ostoksille ja tämmöinen lähti mukaan :) Chanel Poudre Universelle Libre, eli Natural Finish Loose Powder sävyssä 20 Clair - Translucent 1. Tuotteesta ja pakkauksesta ja käytöstä lisää sitten, kun jotain kerrottavaa on :) Oon kyllä aika innoissani, en ole Chanelin irtopuuteria itse kokeillut ennen, vaikka asiakkaille sitä olenkin sutinut meikatessa.

2 kommenttia:

  1. Mulla on käytössä toi sama puuteri :) Ihanan hienojakoinen ja jotenkin ilmava! Käytin Cliniquen irtopuuterin tätä ennen ja se oli selkeästi tuhdimpaa tavaraa. Chanelin purkki on vaan turhan massiivinen, joudun järjestelemään meikkipakin väliseiniä vähän uusiksi että sen sai mahtumaan..

    VastaaPoista
  2. Minusta paras irtopuuteri löytyy luonnonkosmetiikasta eli Laveran irtopuuteri. Ja olen kokeillut Lumenen eri versioita ja Diorin noin viimemmäksi.
    -Auroora

    VastaaPoista