22.1.2013

.800.PREVAGE RIPSI/KULMASEERUMI.


Viime vuoden puolella tuossa joulukuun nurkilla tuli myyntiin Elizabeth Ardenilta ripsiseerumi Prevage-linjaan ja sain seerumin koekäyttöön (töistä) ja olen nyt käyttänyt tuotetta noin pari kuukautta (vähän vajaa ehkä).

Elizabeth Arden Prevage Clinical Lash + Brow Enhancing Serumista sanotaan Arden sivuilla näin:

This Clinically Tested serum is shown to reveal visibly longer, fuller, more beautiful looking lashes in as little as 2 weeks of daily use . 100% of women in a clinical study showed an improvement in their lashes*.

Our exclusive triple peptide complex, boosted by vitamins, botanicals and lash conditioners, supports lash’s natural renewal cycle so they look lush, healthy and revitalized – and eyes appear younger than ever. Works on upper and lower lashes and improves the look of sparse or thinning brows as well.
*Based on a clinical study of 30 women over 2 weeks.Eli valmistajan mukaan tämän tuotteen pitäisi jo kahdessa viikossa tehdä ripsistä pidemmät, paksummat ja entistä kauniimmat (mitä se nyt sitten tarkoittaakaan). Sitä mä nyt en uskonut tietenkään alkuunkaan, mutta ajattelin, että jos tämä nyt ollenkaan toimii niin ehkä parissa kuukaudessa voisi nähdä jotain tuloksia.

Pakkauksessa on tuollainen ohut sivellin kuten muissakin vastaavissa ripsiseerumeissa. Siveltimellä on helppo saada tuote ripsen tyveen ja kulmakarvoihin.

INCI: WATER/AQUA/EAU, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, ASCORBYL PALMITATE, BHT, CAMELLIA OLEIFERA LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, CYCLOHEXASILOXANE, CYCLOPENTASILOXANE, DISODIUM EDTA, DISODIUM PHOSPHATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROGENATED LECITHIN, LECITHIN, MYRISTOYL HEXAPEPTIDE-16, MYRISTOYL OCTAPEPTIDE-1, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL, RETINYL PALMITATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM PHOSPHATE, TOCOPHERYL ACETATE, TRIETHANOLAMINE, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL

Sitten niihin valokuvatodistusaineistoihin, eikös niin.


Tässä toinen kulmakarva ennen ja jälkeen. Valokuvat on otettu täysin eri valaistuksessa ja eri aikaan päivästä, jos ihmettelette kuvien värimaailmoja. Käytin seerumia nimenomaan tuohon kulmakohtaan ja "häntään", koska sillä alueella kulmat kasvaa luonnostaan harvemmin kuin tuolla kulmien alkupäässä.

Ilman meikkiä kulmakarvan häntä on edelleen huomattavasti harvempi kuin kulmien alkupää. Kulmakarvat itsessään ovat ehkä hieman eri järjestyksessä vierekkäisissä kuvissa, mutta en huomaa itse mitään kovin suurta eroa.


Toinen kulmakarva ennen ja jälkeen. Vasemmalla jälleen ennen-kuva ja oikealla n. 2 kk käytön jälkeen. Jos äskeisen kulmakarvan kanssa oli ehkä hieman epävarma, että olisiko jotain ehkä tapahtunutkin niin tästä kuitenkin näkee selvästi, että tuo kolo joka ennen-kuvassa näkyy kulmakohdassa, on edelleen parin kuukauden käytön jälkeen aivan tismalleen samassa paikassa. (Kulmat kaipaisivat pientä siistimistä kylläkin.)

Ei siis mitään mullistavia eroja kulmakarvoissa käytön seurauksena.


No entäs ripset sitten. Ylhäällä vierekkäin kaksi kuvaa, joissa ripset kuvattu ennen Prevage-seerumin käyttöä. Ripsiin on laitettu aivan pienen pieni määrä ohutta ripsiväriä, että ripset oikeasti myös näkyy (ilman ripsiväriä näytän siltä kuin mulla ei olisi ripsiä ollenkaan, ne taipuu tuon verran vain jos laittaa vähän ripsiväriä). Alakuvissa vierekkäin tilanne parin kuukauden käytön jälkeen ja edelleen ripsivärillä kevyesti tehostettuna.

Ensinnäkin täytyy sanoa, että ripsiväri on sama ennen ja jälkeen kuvissa ja se tietenkin tarkoittaa sitä, että ripsiväri on jälkeen-kuvassa melkein kaksi kuukautta vanhempi kuin ennen-kuvassa ja tajusin vasta kuvia muokatessani, että se luultavasti vaikutti lopputulokseen jonkin verran. Nimittäin jälkeen-kuvissa ripset näyttää hapsumaisemmilta ja ikäänkuin kuivilta.

Ripsien pituudessa en näe mitään kovin merkittävää eroa, jos eroa ylipäätään on. Alemmissa kuvissa näyttää siltä kuin ripset olisivat erotellummat ja että niitä olisi enemmän, mutta oletan sen johtuvan vain kuivemmasta ripsiväristä, koska mitä vetisempi maskaramassa, sitä enemmän se vetää ripsiä yhteen ja mitä kuivempi, sitä enemmän se erottelee.

Ei mullistavaa eroa ripsien pituudessa.


Näiden valokuvatodisteiden valossa en siis voi suositella Elizabeth Ardenin Prevage -ripsiseerumia niille, jotka tahtovat näkyviä tuloksia. Ainakaan vajaan parin kuukauden aikajaksolla en nähnyt tuloksia. Aion jatkaa seerumin käyttöä vielä kuukauden tai pari, ihan vain mielenkiinnosta, että vaikuttaako pidempi käyttöaika jotenkin enemmän, vai pysytäänkö edelleen samoissa mitoissa.

3 kommenttia:

  1. Mä haksahdin kauneus- messuilta syksyllä ostamaan jonkun ripsi-seerumin... Eikä se oikeastaan tehnyt mitään muutoksia, päinvastoin tuntu et ripsiä alkoi vaan putoilemaan! Sen sijaan manteliöljy tekee ripsille ihmeitä! Se on halpakin :) katsoin myös että revitalash-seerumissa olisi jokin aine joka juurikin on tärkeässä vaikuttavassa asemassa, niin sitä samaista ainetta löytyy ihan bepanthenistä... Vielä en ole sitä testannut mutta varmaan pitäisi. :D

    VastaaPoista
  2. Mä taas ostin Ebaystä itselleni ja äidilleni Neulashin ripsiseerumin, joka ihan selkeästi toimi 2kk käytön tuloksena (juu, varmaankin se lääkeaineellinen versio, koska tästä on vuosi aikaa). Ainut vaan, että sivuvaikutuksena oli luomen ihon tummuminen, joten eipä tullut tuota putelia enempää käyteltyä.

    VastaaPoista
  3. Olen käyttänyt Maylash merkkistä seerumia ja tuloksia on tullut tosin vasta noin 2,5 kuukauden jälkeen. Oletko käyttänyt testisi jälkeen muita seerumeita? Olisi kiva kuulla muista merkeistä kokemuksia myös.

    VastaaPoista