21.1.2013

.799.VIIDEN TÄHDEN LUSH.

Olin tuossa 10.1.2013 järjestetyssä Lush -tapahtumassa, joka kantoi nimeä "viiden tähden ihonhoitoiltama", jonne oli kutsuttu joukko bloggaajia.


Iltama alkoi nopealla jalkahoidolla, johon en sitten osallistunut, koska sukkahousut & farkut ei ole kovin helposti riisuttava yhdistelmä. Tyypit sai pullauttaa soikkoonsa jonkun kylpyviipaleen ja ei muuta kuin kintut sinne sekaan lillumaan. Kuorintaan pääsin kuitenkin osallistumaan, koska onhan mulla kädet ja niitäkin voi kuoria. Kuorintapukki oli hupaisa :D Mutta tehokas! Kädet oli kuin samettia kuorinnan jälkeen. Ja vesisoikon vesi oli muuttunut punaiseksi, mursin nimittäin juurikin pukin punaisen pipon kuorintaani :D Loppujämä pukista me saatiin ottaa mukaamme.


Seuraavaksi saimme käsiimme lappusen, jossa oli jaettu tuotteita viiteen eri "tähtiryhmään". Lushin myyjä esitteli kaikki tuotteet yksitellen ja pääsimme myöskin vuorotellen kokeilemaan tuotteita itse. Osa-alueita esitellessä oli sitten tarkoitus, että me lapun saaneet merkkaisimme lappuun itseä kiinnostavat tuotteet.


Kun olimme käyneet läpi kaikki tähdet, saimme valita kaksi tuotetta itsellemme näytteenä. Mä valitsin puhdistuksista meikinpoistoon tarkoitetun Ultrablandin ja kosteusvoiteista sekaihon voiteen Enzymion. Paperipussissa on kuorintapukin jämät ja huomasittekin varmaan kuvassa myös tuon mustan purkin. Se oli nimittäin ehkäpä mielenkiintoisin osuus näissä iltamissa ja siitäpä seuraavaksi enemmän.


Siirryimme tiskin ääreen, jossa eräs Lushin työntekijöistä alkoi demonstroimaan tuorenaamion tekoa. Lushin tuorenaamiot (ne, jotka täytyy säilyttää kylmässä) siis tosiaankin tehdään ihan oikeasti tuolla Helsingin myymälässä, tätä mä en tiennyt, eikä ilmeisesti moni muukaan iltamiin osallistunut.

Ainekset mitattiin millin tarkasti vaakaa apuna käyttäen ja lisättiin seokseen oikeassa järjestyksessä, jonka jälkeen koko mössö vain sekoitettiin tasaiseksi. Siinäpä se, noin niinkuin lyhykäisyydessään. Me saatiin itsekin veivata massaa, eli tavallaan tuo naamio oli meidän kaikkien tekemää :)


Lushin tuorenaamioita on useita erilaisia, joista kuvassa muutamia. Itse olen kokeillut Mask of Mangamintyä ja Oatfixiä. Eikös vaan olekin aika herkullisen näköisiä naamioita, tekisi melkeinpä mieli ottaa lusikka ja maistaa :D


Me saatiin sekoittelemaamme naamiota (Catastrophe Cosmetic) purkillisen mukaamme. Naamio on herkullisen mustikkaisen siniviolettia ja tuoksuukin ihan miellyttävältä, mutta palataan tähän tarkemmin myöhemmin, kun olen ehtinyt muutaman kerran kokeilla :) Tuorenaamiot säilyvät kylmässä noin kuukauden.


Ihan ilman rahanmenoa en päässyt Lushista ulos, hups. Viiden tähden tuotteissa esitelty Ocean Salt suolakuorinta jäi mieleen ja aion tätä testata vartalokuorintana. Legendaarinen Lemony Flutter kynsinauhavoide oli pakko saada, koska mun edellinen purkki oli päässyt kuivahtamaan. Palasaippuoiden suosikki Sultana of Soap oli pakko saada uudelleen, tätä mulla ei ole ollut pitkään aikaan.

Lush viiden tähden iltama oli ihan hupaisa tapahtuma ja voisin vastaaviin mennä uudelleenkin. Mukavasti myöskin avarsi mun käsitystä Lushin tuotteista ja kokeilen saamiani näytteitä mielelläni.

4 kommenttia:

 1. Mulla on tuo pukki, kylppäri näytti joltain rikospaikalta kun käytin tuon lakkiosan :D
  Olisi kiva lukea arvio tuosta Ocean Saltista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaan kuvitella :D Olen Ocean Saltia kerran kokeillut, mutta testaan vielä kerran/pari ennen arviota :)

   Poista
 2. Hei! Minulla on penkkarit tulossa ja aion olla luultavasti lumikki! Ongelmana on kuitenkin iho, joten voisitko suositella jotain vaaleaa meikkivoidetta, jolla saisi lumikin ihon eli melko kalpeat kasvot? :) Voisitko mainita muutaman erilaisen meikkivoiteen, joten olisi valinnanvaraa? =) kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän parhaiten selektiivisen kosmetiikan puolelta noita tuotteita, joten siellä mennään :) Chanelilta löytyy joistakin meikkivoiteista B10-sävy (ainakin Vitalumiere Aquassa), joka on suht vaalea. YSL:llä on myös melko vaaleita sävyjä valikoimassa (Touche Eclat, se uusi), kuten myös Armanilla (mikä tahansa laatu) ja Clarinsilla (Skin Illusion ja Everlasting ainakin). Lancômelle tuli Teint Idole Ultraan sävy 005, joka on todella vaalea, mutta 010 mistä tahansa L^-meikkivoiteesta on myös vaalea.

   Toivottavasti auttoi edes vähän :)

   Poista