16.1.2013

.796.JOE BLASCO -MEIKKI.

Aina, kun puhutaan Joe Blascosta, tulee useimmille ensimmäisenä mieleen ne vahamaiset meikkipohjat (niin mullekin) mutta Blascolta löytyy monenlaista muutakin meikkiä. En ole sarjan kanssa kovin tuttu ollut enää kosmetologivuosien jälkeen, mutta kun sain blogin kautta kaksi luomiväriä ja huulikiillon käyttöön, on ne kyllä olleetkin käytössä, sen verran hyviä perussävyjä ovat.


Saamani luomivärit ovat hyviä perusvärejä, jotka käy mihin tahansa, milloin tahansa, kun haluaa tehdä luonnollisempaa perusmeikkiä. Kuvasta näkee muuten myös näpsäkästi sekä vanhemman että uudemman pakkauksen. Vanhemmassa (vasemmalla) oli kierrekorkki ja uudemmassa taas auki napsautettava. Tosin olen usein asiakkailla nähnyt, että kansista lähtee tuo läpinäkyvä muoviosa irti, mutta väitän, että ne tyypit on niitä, jotka kantaa tuotteita meikkipussissa mukanaan joka paikkaan, eli onko se nyt ihmekään jos ei ihan kaikkea kestä. Mun luomivärit asuu laatikossa kotona eikä niissä ole mitään vikaa, vaikka niitä on käytettykin. (Tosin mun käyttöaste yhdelle tuotteelle on suhteellisen pieni verrattuna niihin joilla on murto-osa mun meikkiarsenaalista.)

Vasemmalla on sävy "Apricot", joka on aavistuksen persikkaisen sävyinen neutraalihko vaalea, jossa on himppusen verran valoaheijastavuutta. Erinomainen pohjasävy luomille ja jos ei satu olemaan ihan kalkkis niin saattaa mennä kulmaluullekin tarvittaessa.

Oikealla on sävy "Brownie", joka on hyvä perusruskea, sopii oikeastaan minkä tahansa kanssa. Pigmenttiä on ihan sopivasti ja häivyttäminenkin onnistuu ihan hyvin. Sopii hyvin vaikka pelkkään ripsirajaan rajaukseksi, mutta myös tummempaan varjostukseen tai smokyyn. Tässäkin on himpun verran valoheijastavuutta, ei paljoa, mutta pikkuisen kuitenkin.


Tässä yksi silmämeikki pelkästään näillä kahdella luomivärillä tehtynä. Sisänurkassa ja häivytyksessä kulmaluulla käytetty Apricotia, liikkuvalla luomella ja alaluomen ulkonurkassa Brownie. Rajauksena Elizabeth Ardenin musta kynä pehmeästi sudittuna ulkonurkassa. Ripsiväri muistaakseni Sensai 38 Volumising.

Kuten kuvasta näkyy, on luomivärien sisältämä valoaheijastavuus ennemminkin tuollaista irtonaisempaa valopilkkua, ei sellaista tasaista shimmeriä tai satiinimaisuutta. Itseasiassa nämä kaksi luomiväriä ovat yllättävän mattaisia kuitenkin loppupeleissä.


Sain blogin kautta myös huulikiillon Blascolta, joka tottelee nimeä "Pink Bronze". Huulikiiltoja merkillä ei montaa olekaan ja ne on näissä kannellisissa rasioissa myös, eli käytännössä ne käytetään joko sormin tai siveltimellä, joista itse suosin jälkimmäistä tapaa. Siveltimellä saa tarkempaa jälkeä ja tuote pysyy edes vähän hygieenisempänä.


Pink Bronze -huulikiilto on melko täydellinen sävy: luonnollinen, kauniin kiiltävä, pinkki ja silti samalla lämmin sävy yhtä aikaa. Tuote ei maistu, eikä juurikaan tuoksu (Joe Blasco on tuoksuton sarja meikkien osalta, ihonhoitotuotteissa saattaa joissakin on lisättyä tuoksua) ja pysyykin hämmentävän hyvin.


Joe Blasco on pigmenttirikas, laadukas kosmetiikkamerkki ja kyllä ne meikkipohjatkin on oikeasti tosi hyviä, kunhan niitä osaa käyttää :) Näistä kolmesta tuotteesta ihme kyllä tykkäsin eniten juuri huulikiillosta, vaikka se onkin rasiassa, mutta sivellin ei meikkipussista niin paljoa tilaa vie, että se olisi tiellä, joten tämä tulee kyllä aktiivisempaankin käyttöön. Voisin jossain vaiheessa tehdä teille postauksen myös Blascon meikkivoiteesta ja antaa muutaman vinkin miten siitä saa kevyemmän tai miten taas peittävämmän :)

11 kommenttia:

 1. Sinä sen sanoit! Joe Blascon meikkivoiteet ovat TODELLA hyviä, mutta niitä käytetään usein väärin!!
  Innolla odotan postaustasi tästä aiheesta. :)

  R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan milloin pääsen puuhastelemaan postausta aiheesta :)

   Poista
 2. Käytän Blascon harmahtavan tummanruskeaa vahamaista rajausväriä (sävy taitaa olla taupe)kulmavärinä. Aivan loistava löytö - värin voimakkuutta kun voi helposti lisätä laittamalla sitä enemmän. Nykyisin olen oma vaalea itseni, joten käytän sitä kevyemmällä kädellä. Eikä tarvitse lisäksi mitään vahoja, geelejä yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa löytyy myöskin Ultamatte Taupe :) Tummanruskea (Midnight brown) käy tummmemmille ja musta vaikka silmiin rajaukseksi.

   Poista
 3. Mäkään en ole innostunut Blascosta, jotenkin tuntuis että se olis liian kovaa jankkia omalle iholleni, jolla on välillä taipumusta (pinta)kuivuuteen. Odotan kuitenkin postaustasi! :)

  VastaaPoista
 4. Blascosta tulee ensimmäisenä mieleen Hannele Lauri. :)
  Mulla oli kovat odotukset Blascon neutralisoijista ja ostinkin punaisuudelle tarkoitetun, mutta jouduin pettymään. Periaatteessa se hoitaa hommansa ihan ok, mutta sitä on vaikea häivyttää muuhun meikkiin ja se kuivattaa pintakuivaa ihoa entisestään. Talvella jolloin sitä eniten tarvitsisin, se on kuivattavuuden takia aika mahdoton käyttää. Mielestäni markkinoilla on yllin kyllin peittävyydeltään yhtä hyviä, mutta ei niin kuivattavia peiteaineita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitapa sekoittaa pieni määrä peiteainetta pieneen määrään kosteusvoidetta, seerumia tai silmänympärysvoidetta ja koitapa levittää sitten :) Pitäisi tepsiä ilman että tuotteen peittävyys kovasti kärsii.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! :) Kokeilen heti.

   Poista
 5. Blascon meikki voide on ihanaa. Se on ensimmäistä mitä olen ikinä käyttänyt enkä luovu. Käy peitevoiteen ja meikkivoiteena. Minulla on joku ikuisuuden vanha josta otan aina spaattelilla niin pysyy puhtaana. En luovu! Kosmetologi äiti opetti sitä käyttämään kun olin 15 ja edelleen sama purkki käytössä!

  VastaaPoista
 6. Yhtä pitkään kuin oon käyttänyt Joe Blascon peiteväriä, niin yhtä pitkään mun ihoa on kehuttu ja hämmentävän usein. Mulla oli aika paha akne muutama vuosi sitten (tosin asettui vain poskille ja leukaan) ja siitä jäi todella punaiset arvet. Joe Blascon peiteväri peittää ne kuin mitään ei olis koskaan tapahtunutkaan - ja pysyy vielä koko päivän menettämättä peittotehoaan. Jos olisin mainosmies niin sanoisin "tämä tuote mullisti elämäni" tai jotain vastaavaa :D

  VastaaPoista
 7. Iltameikissä en ole kyllä löytänyt Blascon meikkivoiteen voittanutta! :) Käytän myös tuomassa lisäpeittoa sitä tarvitseville alueille muuten kevyemmässä arkimeikissä.

  VastaaPoista