10.1.2013

.794.CLARINS COLOUR QUENCH LIP BALM - UUDISTETTU.


Clarins on uudistanut Colour Quench Lip Balmit tässä jossain välissä ja verrattuna entisiin pakkauksiin, on nämä nykyisin hieman pidemmässä ja kapeammassa tuubissa ja samalla uusittiin vähän värivalikoimaa myös. Multa löytyy muutamaa väriä, jotka ajattelin tässä käydä läpi.


Yksi lemppareitani näistä uusista on ehdottomasti tämä sävy 02 Peach Nectar, joka on ihana vaaleahko persikkainen koralli. Erinomainen arkisävy, joka ei ole missään tapauksessa liian räikeä eikä liian oranssi. Erinomainen joko yksinään tai vaalean huultenrajauskynän kanssa.


Sävy 03 Candy Pink taittaa selvästi enemmän sinne kylmempään suuntaan, mutta ei kuitenkaan ole tummempi kuin Peach Nectar. Tästäkin tykkään kovasti, mukava sävy käytössä oikeastaan milloin vain.


Sävy 06 Sweet Papaya on jo hieman tummempi koralli ja tämä on ehkä hieman selkeämmin oranssiin taittava verrattuna 02 Peach Nectariin. Tämäkään ei kuitenkaan ole huulilla tumma:


Kuten näkyy. Itseasiassa tämä on melko luonnollisen näköinen, vaikka sävyä toki huuliin antaakin. Rajauskynä tuolla pohjalla tietenkin antaa sävylle oman vahvuutensa. Tämä onkin ainut sävy näistä, josta mulla on nyt näyttää "huulikuva".


Viimeisenä vielä sävy 07 Strawberry Sorbet, joka on näistä mun neljästä kiillosta tummin. Tällä tulee sellaiset ihanat mansikkaiset punahuulet, jotka on silti vielä vain kevyesti punatut, ei tule sellaista huulipunafiilistä kuitenkaan.

Kaikissa näissä Colour Quench huulikiilloissa on ihana tuoksu, sellainen sokerisen marjaisa :) Tuoksu on kaikissa väreissä sama ja se on mielestäni aika hyvä juttu. Olisipa tylsää jos jossain ihanassa värissä olisi aivan kammo tuoksu ja se olisi sitten siinä se.

Colour Quench huulikiillot omaavat yllättävän hyvän pigmentin ollakseen huulikiiltoja, mutta on kuitenkin sieltä luonnollisemmasta päästä. Pysyvyys on ihan perinteistä huulikiillon luokkaa, eli ei kovin montaa tuntia. Kosteuttaa kyllä tehokkaasti huulia ja siitä tykkään. Eikä nämä ole sellaisia epämukavan tahmeita koostumukseltaan, oikeastaan tuntuu kuin laittaisi huulivoidetta :)

2 kommenttia:

  1. Lämmin kiitos vinkistä. Tämä tuli tarpeeseen. Minua viehättää sävyt 02 ja 06. Näillä saa hyvin luonnollisen lopputuloksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tahtoo pysyvämpää ja vielä pigmenttisempää huulikiiltoa, kannattaa kokeilla Clarins Gloss Prodige -kiiltoja :)

      Poista