3.1.2013

.790.NUDE INSPIRATION DOUBLE PALETTE.


Tiedättekö, kun välillä käy niin, että ihastuu johonkin tuotteeseen palavasti ja se on tietenkin kausituote? No tottakai te tiedätte ;) Mulle kävi niin tämän Clarinsin erään lookin mukana tulleen kasvopaletin kanssa, jota ei luonnollisesti saa enää ostettua toista sitten jos tämä joskus pääsee loppumaan. Ja tietenkin mä tajusin tämän tuotteen vasta tyyliin viime kesänä, vaikka mulla on tämä ollut aika pitkään jo ennen sitä.


Paletti on ihana! Kannen alla on peili ja ensimmäisessä osiossa on kasvopuuteri, jossa on hieman shimmeristä kultaa (joka kuluu pinnalta pois nopeasti) ja välikannen alla on vielä poskipuna/aurinkopuuteriduo, jossa myös on kultaa (joka myöskin kuluu pois).


Ylempi puuteri näyttää lähitarkastelussa tältä. Ihanat vehnän/minkälie korret ja kultainen heinä siinä alareunassa. Niin nätti! Tämä on vähän sellainen, että malttaako tätä käyttääkään :D Olen kyllä käyttänyt ja tuo kultapinta toisaankin kuluu kokonaan pois ja se kannattaakin käyttää esim. poskipäille hohteena niinä ensimmäisinä kertoina. Sen jälkeen tätä voi käyttää kuten mitä tahansa kasvopuuteria tuomaan mattapintaa kasvoille ja kiinnittämään meikkiä.


Alempaa löytyy tämä ihanaakin ihanampi poskipuna/aurinkopuuteri-duo, jossa myös on tuo ihana kultainen vehnä(?) jakamassa värejä toisistaan. Tässäkin tuo kulta tosiaan häviää parissa käytössä, mutta värit ovat itsessäänkin hieman shimmerisiä, eli valoaheijastavuutta saadaan näistä silti ihan sopivasti. Ja tuo sävy tuossa poskipunassa! Niin täydellisen ihana persikkainen koralli ettei toista! Eikä tuo aurinkopuuterikaan ole yhtään liian tumma mulle.

Olen tätä palettia käyttänyt eniten juuri matkoilla, kun haluaa minimoida kantamukset mahdollisimman vähäisiksi. Tässähän on kolme tuotetta samassa: puuteri, poskipuna ja aurinkopuuteri, eli kaksi rasiaa vähemmän meikkipussissa! Lisäksi tarvitsee vain siveltimet ja matkoille otan usein ihan minikokoiset (niitä, joita tulee usein esim. poskipunarasioissa mukana), riippuu vähän matkatavaroiden määrästä.

Harmittaa ihan tosissaan ettei tätä enää saa, koska tätä olisi niin kiva myydä asiakkaillekin! Miksei tällaisia monitoimituotteita ole ikinä normaalivalikoimassa kellään? Paitsi että varmaan joku keksisi tulla valittamaan, että yksi näistä kolmesta aina loppuu ennen muita, että eikö siihen saisi refilliä...

8 kommenttia:

 1. Voi ei, aivan ihana. Tosi harmi ettei enää saa mistään!

  VastaaPoista
 2. Oooh miten ihana, tuollaista en oo nähnykkään! :)

  VastaaPoista
 3. Melkein toivoisin, että en edellenkään ymmärtäisi näiden kasvopalettien ideaa. (Joskus nimittäin kirjoittelin ettei niiden merkitys oikein aukea.)

  Nykyään kun ei riitä että ihastuu luomiväri-palettiin vaan myös kasvopaletit/korostustuotteet aiheuttavat innostusta.

  Vuosi 2012 menikin poskipunia ja korostustuotteita jemmaillen.

  VastaaPoista
 4. Näyttää enemmän ohralta tai rukiilta - niissä on pidemmät nuo mitkälie haituvat kuin vehnässä. :D

  Mutta on kyllä nätti paletti! Minulta tosin jäisi aurinkopuuteri käyttämättä...

  VastaaPoista
 5. Annoin omani tällaisen vastikään pois ja tietenkin näkee heti ylistävän postauksen! :D Aina näin.

  VastaaPoista
 6. that is such a beautiful design!

  http://bl4q.blogspot.ca/

  VastaaPoista
 7. Hei näitä tällaisia hienoja paletteja näkyy täällä sun blogissa vaikka kuinka paljon niin miten noin hienoja kuvoita voi alkaa sotkemaan(=käyttämään)? :D Melkeen kuuluisi hyllylle koristeeksi!

  VastaaPoista
 8. Minultakin löytyy tämä kyseinen paletti, mutten ole omaani paljoa käyttänyt. Taidan ottaa sen nyt tehokkaampaan käyttöön. Kaunis pakkaus kertakaikkiaan!

  VastaaPoista