2.1.2013

.789.BATH & BODY HAND CREAMS.

Kesällä, kun käytiin Keskisen Kyläkaupassa Tuurissa, ostin sieltä hieman kosmetiikkaa, ylläri pylläri, ja nämä kaksi käsivoidetta ovat osa sitä satsia. Toisen näistä olen jo tyhjentänyt, kuten eilinen postaus antoi ymmärtää :)


Heathcote & Ivory on nähtävästi englantilainen merkki ja ainakaan mä en ole tästä ennen kuullut mitään. Onkohan Vesalla ihan yksinmyynti :D Merkki tuntuu olevan melko romanttinen ja tulee herkästi vähän 50-luvun kotiäidit ja niiden kellohelmaiset kukkamekot mieleen. Näistä Bath & Body käsivoiteista tosin ei nyt ihan saa samaa mielikuvaa, mutta jos käväisette tuolla verkkosivuilla niin ymmärrätte mitä tarkoitan :) Näitä käsivoiteita en itseasiassa sieltä löytänytkään, olisikohan lopetettuja?

Ostin kahta eri tuoksua, vanilla and brown sugar ja mulberry and green fig. Molemmissa on ihan miellyttävät tuoksumaailmat, ei liian voimakas, mutta kuitenkin sellainen että sen huomaa vielä jonkin ajan päästä käsien rasvaamisestakin. Molemmissa on mukana tuollaiset pallopäiset hiuslenkit, mutta koska ne nyt ei ihan ole mun tyyliä, on ne saanut jäädä tuubeihin :)


Molempien INCI-listat, vasemmalla vanilla, oikealla mulberry. Kuten listastakin huomaa, löytyy voiteista ainakin glycerin ja shea butter, jotka ovat hyviä kosteuttajia. Niistä huolimatta sanoisin, että nämä molemmat ovat melko keskikastia kosteuttavuutensa suhteen. Sitäpaitsi sheavoita näissä on ilmeisesti aika vähän, koska se on vasta parfyymin jälkeen.

Sitä mä näissä vähän ihmettelin, kun tuo vanilla-versio on paljon paksumman tuntuista koostumukseltaan ja paljon hankalampi saada tuubista ulos kuin jos vertaa mulberryyn, joka taas tulee tuubista melkein ennen kuin on tuubia puristanutkaan. INCI-listat on kuitenkin identtiset tuonne väriaineisiin saakka. Outoa.

Sanoisinkin, että nämä on ihan ok perusvoiteita käsille, mutta olen käyttänyt parempiakin ja ainakaan mun kuiville käsille nämä ei riitä.

Kukaan muu törmännyt näihin tuotteisiin?

3 kommenttia:

  1. Monet sukulaiset asuu Ähtärissä, ja käyn tuurissa joka kerta ja kerran melkein otin mukaani. Halpojahan nuo on, eiks se ollu 2e ? mutta jätin kauppaan, nimenomaan sen takia, että en tiennyt vaikutusta. Ton vanilja kässirasvan voisin kyllä joskus ottaa, koska ei se olis hirveen iso menetys !

    VastaaPoista
  2. Oon tainnut niitä Keskisellä pyöritellä käsissäni, mutta ei ole tullut ostettua :) Jotenkin en osaa luottaa tuollaisiin tuntemattomampiin tuotteisiin! :D

    VastaaPoista
  3. Hello Mari, unfortunately these products have been discontinued but we are currently running a 50% off sale on assorted lip gloss set. www.heathcote-ivory.com/sale/bath-body-juicy-lip-gloss-set-4-x-15ml.html

    VastaaPoista