17.12.2012

.783.No7 SILKY LEG OIL.


Jollain Tukholman reissulla tuli käväistyä Bootsissa ja tuli ostettua tämmöinen pönikkä. Oho. Noh, sellaista sattuu. Kyse on siis No7 -sarjan Silky Leg Oil -tuotteesta. Pelkästään nimi kuulosti jo tosi kivalta, tykkään kaikenlaisista öljyistä yleensä.


INCI-listakin näytti aika kivalta, paljon erilaisia öljyjä ainakin messissä.


Purnukan kyljessä kerrotaan, että sääret näyttävät nuoremmilta ja jopa kuivat polvetkin pehmeiltä. Purnukkaa täytyy ravistaa aina ennen käyttöä ja kannattaa varoa, ettei öljyä mene vaatteille.


Tuote tosiaankin on koostumukseltaan hyvin öljymäistä, sekä koostumuksen että tuoksunkin puolesta. Enemmän tämä kuitenkin muistuttaa kuivaöljyä kuin sellaista liukasta oliiviöljyä. Imeytyy siis yllättävän nopeasti ja jättää ihon pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi, mutta öljymäinen tunne häviää suht nopeasti.


Pullo on hieman litteän muotoinen sylinteri, sopii käpälään erinomaisesti.


Korkin alta paljastuu pumppu (jee!), joka helpottaa tuotteen annostelua. Tämä todella jättää ihanan tunteen iholle, voin suositella kenelle tahansa kuivakinttuiselle :) Vaikka tämä nyt ei aivan suosikkituotteiden listalle päässytkään, niin tämä oli kuitenkin hauska tuttavuus ja käytän putelin mielelläni loppuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti