12.12.2012

.780.LUMENE NUDE BEIGE.

Mun täytyy myöntää, että yksi parhaimmista nudehuulipunista löytyy ihan pekkaperus-Lumenelta. Lumene Natural Code -sarjan Smile Booster Lipstick sävyssä 3 Nude Beige on kerrassaan upea nudepuna, kun sen parittaa sopivan sävyisen huultenrajauskynän kanssa. Tai tietty yksinään jos tuntuu, että huultenrajauskynä ei ole tarpeen. Mun tapauksessa kynä on tarpeen, varsinkin vaaleiden punien kanssa.


Nude Beige on vaalea ja nude, mutta ei kuitenkaan jätä sellaista meikkivoidehuuli-fiilistä, jota kertakaikkiaan vaan vihaan (itselläni nyt ainakin). Tästä tulee itseasiassa äärimmäisen hyvä sävy huulille, kun huulten oma pohjaväri kuitenkin hieman kuultaa lävitse. Nudepunien kanssa kannattaa aina pohjustaa huulet (varsinkin huulten reunat) meikkivoiteella ja/tai valokynällä, se neutraloi huulten omaa punaisuutta ja näinollen nudepuna pääsee paremmin oikeuksiinsa ja väri on mahdollisimman lähellä punan oikeaa väriä.


Huultenrajauskynänä käytin ikivanhaa Lumenen kynää sävyssä N1 Pähkinäpuu, jota ei enää valmisteta (mutinaa) ja jolle en ole vielä(kään) löytänyt täydellistä seuraajaa.

9 kommenttia:

 1. Nude Beige on kyllä nätti ja tosiaankin todella helppo. Omani käytin loppuun heinäkuussa ja vastustan uudelleen ostamista kunnes saan jonkun punan loppumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en hirveesti käytä tällaisia nudepunia, mutta tämä oli kyllä kiva :) Tosin annoin omani eteenpäin juuri siitä syystä, kun totesin, etten mä ikinä käytä tätä :/

   Poista
 2. Onpa kauniin sävyinen! On tosi vaikeaa löytää nudea punaa, joka ei tee sitä peitevoidelookia huulille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä ei kyllä sitä peitepuikkolookkia onneksi tule :)

   Poista
 3. Ihanan värinen, tekisi mieli ostaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nudepunista tämä lienee kyllä parhaimmistoa :)

   Poista
 4. toi nude beige on kyllä paras, itellä menossa nyt neljäs, jos oikein laskin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, oikee tehokäyttäjä :D

   Poista
 5. Tämä on kyllä aivan mahtava sävy! Tällainen täytyy kyllä itsellekin hankkia!

  VastaaPoista