10.12.2012

.779.CHANEL ORANGE FIZZ.


Chanelin tyylissä on vaan sitä jotakin. Se on klassinen ja hienostunut, pelkkä logo huutaa luksusta ja tulee jotenkin sellainen tosi fiini olo, kun voi omistaa jotain, jossa lukee CHANEL. Näillä palkkatuloilla mun ei kuitenkaan ole ihan helposti mahdollista ostaa mitään Chanelin pikkumustaa tai käsilaukkua (tai olis tietty jos vaan säästäis), mutta koska olen töissä kosmetiikkamyyjänä niin mulla on mahdollisuus saada toisinaan töistä vanhoja testereitä, jotka olisi muuten menossa roskiin (pyhäinhäväistys kunnossa olevaa tuotetta kohtaan, hyi). Sellainen on tämäkin puteli, vanha testeri. Heh, se sitä hienostuneesta luksuksesta :D Noh, Chanel kuin Chanel.


Aaaaanyway, saanko esitellä: Chanel Nail Colour 307 Orange Fizz. Muistaakseni tämä kuului alunperin johonkin kesäkokoelmaan jossain vaiheessa, mutta sittemmin jäi pysyvämpään valikoimaan ja nyt sitten vissiin jäi taas kokonaan pois ja sen takia mulle tuli testeri, kun myyntitavara loppui hyllystä.

Orange Fizz on tosiaankin oranssi, mutta ehkä aavistuksen korallisella vivahteella. Nyt ei tosiaankaan puhuta mistään polttavasta oranssista, eikä sellaisesta keltaisella taitetusta oranssista, vaan vähän hillitymmästä, himppusen pinkillä taitetusta oranssista. Tämä on kuitenkin enemmän oranssi kuin koralli. Ja huomaan, että valaistus hieman muuttaa sävyä erilaiseksi. Kylmässä harmaassa päivänvalossa se on paljon korallisempi ja illalla sisävalaistuksessa hyvinkin oranssi.


Levittyvyys oli ihan hyvä, kaksi kerrosta riitti täysin peittävään lakkapintaan. Koostumus on creme, eli ei mitään shimmereitä. Kannattaa laittaa päälle kiiltävä päällyslakka, että pintaan saa kauniin kiillon ja paremman kestävyyden. Tämä lakkaus kesti kynsissä hyvänä muistaakseni kolmisen päivää.

Chanelin kynsilakoilla on hintaa n. 25€ muistaakseni ja niitä saa ainakin Stockmanneilta ja Sokoksilta.

4 kommenttia:

 1. Ite en käytä juuri koskaan mitään kalliimpia merkkejä ja suhtaudun niihin vähän huvittuneesti. Mutta omistan Chanelin punasen huulipunan, ja täytyy sanoo että en oo ikinä elämässäni törmänny yhtä täydelliseen huulipunaan. Täydellinen koostumus, väri, kestävyys...

  Täytyisköhän riisua huono asenne ja koittaa muitakin kalliimpia merkkituotteita? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en hirveästi käytä mitään halvempia merkkejä ja suhtaudun niihin hieman huvittuneesti :DDD Mutta se johtuu vaan siitä, että työskentelen selektiivisen kosmetiikan parissa ja näen pääasiassa vain sen puolen, eikä semi/markettikosmetiikka hirveästi vaikuta mun tunteisiin :) Toki käytän jotain halvemmiltakin merkeiltä, jos olen sieltä jotain helmiä löytänyt, mutta sydäntä sykähdyttää paljon enemmän tuo selepuoli :)

   Poista
 2. Very Nice Orange Shade. I've got it too, but always thought it would be better for summer... Abut it works all year round. XoXo
  Antje


  www.greenpinkorange.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I always use whatever nailpolish I want to wear, regardless of the season :)

   Poista