9.12.2012

.778.STENDERS - GARDENER OF FEELINGS.


Kuten tuossa syyskuussa kerroin, tuli mulle postissa blogiyhteistyö-paketti Stendersiltä. Pakkauksessa oli Gardener of Feelings -linjasta kaksi tuotetta, käsivoide ja suihkuvaahto.


Cranberry Hand Cream on ollut ihan kiva päiväkäytössä, koska se ei ole kovin rasvainen, vaan imeytyy nopeasti. Koostumus on helposti levittyvä ja melko pienikin määrä riittää. Tuoksukin on ihan mukava, ei nyt mitenkään mieleenpainuva, mutta ihan miellyttävä kuitenkin. Tuubissa sanotaan, että tuote olisi erityisen hyvä kuivalle iholle, mutta ainakaan mun käsille tämä ei riita alkuunkaan jos ajattelisin, että tämä olisi mulla ainoana käsivoiteena käytössä. Mutta kuten sanottua: päiväkäytössä hyvä, jos tarvitsee nopeasti voiteen levittämisen jälkeen jatkaa hommia eikä halua, että näpit on hirveän rasvaiset.


Käsivoiteen fakta-osio ja INCI-lista. Käsivoide ei aiheuttanut mussa mitään sen suurempia tunteita, ihan ok perustuote.


Mutta tämä suihkuvaahto! Rose Shower Souffle kuulostaakin jo melko herkulliselta ja pelkästään se, että suihkutuote on purkissa, teki tuotteesta heti mielenkiintoisen, koska ne nyt yleensä ei ole purkeissa ja ne ei yleensä ole valmista paksua vaahtoa koostumukseltaan.

Soufflessa on tosiaankin ruusun tuoksua, joka ei nyt ehkä ihan ole mun suosikki, mutta tuoksu on niin aito (eteeriset öljyt), että ei haittaa. Sellaisesta esanssisesta tekoruususta en niin välitä.


Shower souffle pesee ihon tehokkaasti puhtaaksi ja tuotteessa on ph 5,5. INCI:ssä ensimmäisenä raaka-aineena on kosteuttava glycerin, joka onkin erinomainen homma.


Hauskinta tässä tuotteessa on kuitenkin sen koostumus. Kuten näkyy, tuote on tosiaankin vaahtomaista, mutta ei sellaista löysää löllövaahtoa vaan erittäin tiivistä vaahtoa. Mä olen käyttänyt isoa spaattelia tuotteen purkista ottamiseen, mutta kyllä sen sieltä käsinkin kuopaisee tarvittaessa, mä en vain ole halunnut, että purkkiin menee vettä märistä käsistä, siksi spaatteli. Vaahto on tosiaankin erittäin paksua, mutta kosteissa käsissä se pehmenee huomattavasti ja on miellyttävä levittää iholle. On toiminut myös "sheivausvaahtona" ihan hyvin.

Enpä ole tällaiseen tuotteeseen ennen törmännyt, mutta täytyy sanoa, että törmäys on ollut kyllä oikein mukava ja positiivinen yllätys :) On aina hauska löytää ihan uudenlaisia tuotteita tästä kosmetiikan hullusta viidakosta. Stendersin tuotteita saa mm. täältä.

7 kommenttia:

 1. Aikas hauska tuo vaahtopurkki! :D

  VastaaPoista
 2. Hauska idea toi suihkuvaahto! Kiitos vinkistä, heti heräsi kiinnostus. :D Täytyy pistää tuo nimi korvan taakse, jos vaikka joskus erehtyisi sinne nettikauppaan.... :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten hauskalta tuo vaahto näyttää! Mä kävin vuosi sitten Tallinnassa Stendersillä ja ihastuin kyllä kaikkeen siellä. Voi kumpa olisi liike täällä meilläkin päin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumbossahan oli liike aika pitkäänkin, mutta taisivat sitten lopettaa sen tuossa jossain vaiheessa. Turussa vissiin on ihan oikee liike kai...(?) Mutta nettikauppa on näpsäkkä, kulkeutuu ympäri Suomea :)

   Poista
  2. Pitääkin varmaan pistää nettikauppaan tilausta menemään, vaikka ei se ookaan sama asia kuin päästä nuuskutteleen kaikkia niitä ihanuuksia :) Tänne meille tuppulaan päin saa varmaan liikettä odotella...ikuisesti :)

   Poista
 4. Tuo vaahto näyttää niin mansikkavaahdolta, että tekisi mieleni syödä tuote. :)
  Tipi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin :D Senku lusikoi nassuun vaan :D

   Poista