26.11.2012

.775.KICKS-MEIKKI & KYNNET.

Postailin tuossa joskus aikaisemmin Kicksistä saamastani paketista ja nyt olisi luvassa ensimmäinen niillä tuotteilla tehty meikki ja toisen kynsilakoistakin olen ehtinyt jo testaamaan :)


Meikissä käytin kuvassa näkyviä tuotteita (lisäksi tietenkin meikkivoide, puuteri, kulmakynä ym. muilta sarjoilta täydentämään meikkiä).


Ensin silmämeikkiä vähäsen. Tein tuollaiden 3D-varjostuksen tällä kertaa. Käytin pohjalla vaaleaa luomiväriä (Sugar Rush), mutta totesin ettei siitä oikein meinannut saada pigmenttiä irti millään tavalla ja sormella yrittäessäni luomivärin pintaan tuli melkein heti sellainen pakkautunut läntti, josta ei enää irronnut väriä (laadukkaammat luomivärit käytän aina sormin ja vuosienkaan jälkeen niissä ei ole tuollaista pakkautunutta länttiä). Siihen vähän petyin, koska sävy muuten oli hyvä. Tummempi violetti luomiväri (Crazy Bruise) antoi vähän enemmän pigmenttiä itsestään ja tuntui levittyvän paremmin, mutta olen käyttänyt paljon parempiakin luomivärejä, joten en välttämättä näitä luomivärejä ostaisi. Kulmaluulla on muuten sitä voidemaista valoheleys-väriä ja sen päällä vielä sitä vaaleaa luomiväriä pikkuisen.

Rajauksena päätin testata paketissa mukana tullutta hopeisen harmaata nestemäistä rajausta (All Day All Night), joka antoi meikille mielestäni hauskan vivahteen, mutta pakkaus tässä oli surkea. Pitkähkön tikun päässä on ohut sivellin, johon kasaantuu väriä aivan liikaa ja kun sitä yrittää saada siististi ripsirajaan, on ripset aivan lähmässä. Pigmenttiä tässä kyllä oli tosi kivasti, mutta en ole ikinä ollut noiden tuon tyyppisten rajausten ystävä, enkä ole sitä tämän kokemuksen perusteella vieläkään.


Huuliin sutaisin kimaltelevaa huulikiiltoa (Summer Bonfire) ja luottorajaukseni (Lumene Pähkinäpuu ja Savanni). Kiillossa ei ole kovin paljoa pigmenttiä, mutta kaunis kullankimalle löytyy ja kyllä sitä pigmenttiäkin sen verran on, että sillä vähän väriä huuliin saa. Itse tykkäsin tästä kyllä, mutta olen todennut, että mun huulia alkaa herkästi kuivattamaan tällaiset kimalteita sisältävät huulikiillot, joten siinä mielessä ei ihan paras huulikiilto kuivahuulille.


Mutta tästä crememäisestä vaaleasta huulikiillosta (Sweet Milkshake) olen tykännyt todella paljon! Olen käyttänyt tätä erittäin usein siitä lähtien, kun tämän Kicks-setin sain kotiin. Tämä cremekoostumus on unelmainen, se levittyy hyvin, se on täyteläisen ja pehmeän tuntuinen huulilla ja erittäin kosteuttava myöskin, hyvästi huulien kuivuus ja kuivat lepareet. Tämä ei myöskään ole kertaakaan tehnyt sitä valkoista limarajaa huuliin (jos tiedätte mitä tarkoitan), vaikka puhua pulputan töissä 8h/pvä. Sävyhän on erittäin läpikuultava ja mä käytän tällaisten kiiltojen parina aina rajauskyniä (niinkuin kaikissa muissakin huulimeikeissä), että saan huulten muodon paremmin esiin ja huulimeikkiin vähän enemmän särmää ja sävyä, mutta ne joilla on luonnostaan huulissaan kunnollinen väriraja, voivat varmasti käyttää tätä kiiltoa ilman mitään kyniä. Tämä huulikiilto on ehkä ollut koko tämän Kicks-paketin parhaimpia tuotteita ja nousi huulikiiltosuosikkien joukkoon lähes välittömästi!


Poskipäät voitelin sillä valohehkuvoiteella (Illuminator Instant Luminosity) ennen kasvojen puuterointia ja ilman puuteria valohehku tietenkin näkyi paremmin kuin puuterin jälkeen ja livenä se kyllä näkyi puuterin läpikin jonkin verran, mutta kuvaan ei sitten tietenkään oikein tullut mukaan. Itse tykkään enemmän puuterimaisista valotuotteista, koska käytän kuitenkin aina meikkivoiteen kanssa puuteria ja voidemaiset tuotteet jää aina puuterin alle ja näinollen menettävät voimakkaimman hehkunsa, joten ei ole ehkä ihan paras tuote mulle. Mutta tietenkin kaikki ne, jotka eivät käytä puuteria meikissään, olisivat varmaan tähän tuotteeseen tyytyväisiä ja heleyttä tämä kyllä antaa, mutta levittyvyydessä on kyllä hieman toivomisen varaa, se vähän niinkuin jämähtää iholle ja on hankala saada häivytettyä rajoja siistiksi.

Poskilla on lisäksi vähän aurinkopuuteria (eri merkiltä) ja Kicksin omaa poskipunaa (Must-Have), johon tykästyin todella paljon. Tuo sävy oli juuri täydellinen mulle, pehmeä korallinen pinkki. Pigmenttiäkin on ihan kivasti, ei tarvitse pyörittää sutia tuotteessa kuin vähän, mutta ei tarvitse myöskään pelätä laittavansa liikaa. Hyvä levittyvyys ja häivyttyy kivasti. Tätä tulen kyllä käyttämään jatkossakin!

Meikissä on käytetty myös sitä kolmen värin peitenappia (Concealer Trio Cover & Correct). Ihan hyvin sillä sai tummat silmänaluset peiteltyä, mutta muuta käyttöä mulla ei tälle oikein olekaan, koska en ole näppy-ihmisiä eikä mun ihossa ole mitään sen kummempaa peitettävää (punoituksia tms.). Silmänalusilla käytän kuitenkin mieluummin ohuempaa tuotetta (valokynä/concealer ohuen voidemaisena), joten tämäkään tuote ei päässyt suosikkilistalle, koska en ole tuotteen kohderyhmää.


Kynsilakoista tummempi pääsi kynsille ensimmäisenä, sävy on nimeltään "Jewel of Denial" ja se on tuollainen ihana vihertävän turkoosi. Luonnossa itseasiassa paljon vihreämpi kuin kylmässä aamuvalossa kuvattuna. Todella kaunis sävy ja tämä sai paljon kehuja töissä :) Pullossa on musta koristekorkki, jonka alla on varsinainen kierrekorkki, mutta siihen olisin jotain uria kaivannut, koska täysin sileäpintaista korkkia oli hankala saada auki, kun ei saanut kunnon otetta. Sivellin oli kuitenkin ihan ok, sellainen tavallinen keskikokoinen (ei ihan ohut luiru, mutta ei sellainen leveä litteäkään).


Kicks -setistä on siis vielä kokeilematta se vaaleampi kynsilakka, mutta sen aika tulee vielä joskus :) Yhteenvetona voisin todeta, että suosikkituotteet tästä setistä olivat ehdottomasti cremehuulikiilto ja poskipuna, joita tulen ihan varmasti käyttämään paljon myös jatkossa ja kynsilakoista toinen kokeiltu oli ainakin oikein toimiva. Muut tuotteet eivät päässeet suosikeiksi lähinnä siksi, että en ollut tuotteiden kohderyhmää tai tuotteet eivät muuten vastanneet mun laatuvaatimuksiani.

2 kommenttia:

  1. Mä en oo ikinä keksiny nimeä sille huuliin jäävälle viivalle mutta nyt se tuli; valkoinen limaraja! :D Mistähän sekin muuten johtuu.. todella raivostuttava ilmiö vaikka huulet ei edes erityisen kuivat/repaleiset olisi niin AINA huulipunaa käyttäessä moinen ilmestyy parin tunnin päästä ellen hinkkaa Carmexin Moisture Plussaa joka huulipunan lisäilyn yhteydessä (on muuten loistava tuote!). :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon itse huomannut, että limaraja tulee herkimmin silloin, kun huulipuna on ehtinyt "kuivahtamaan" huulille ja olen puhunut todella paljon putkeen ja kun sen rupeaman jälkeen vaikkapa juo vettä tai nuolee huulia normaalia enemmän --> limaraja

      Poista