23.11.2012

.773.LIVBOX.

-blogiyhteistyö-


Suomeen on vihdoinkin rantautunut oma "glossybox", joka kulkee nimellä LivBox. Kosmetiikkablogeja seuranneet varmaan ymmärtävätkin jo tämän konseptin, mutta kerrataan nyt kuitenkin. Voit tilata boxin pientä rahasummaa vastaan, boksi tulee kotiisi kerran kuukaudessa ja sisältää muutamia kosmetiikkatuotteita, jotka ovat joka kerta yllätys :)


Boksi on siis erinomainen kenelle tahansa kosmetiikkaintoilijalle, joka on innostunut kosmetiikan uutuuksista ja klassikoista. Hintaa LivBoxilla ei ole montaakaan euroa: 13,90€/kk eli huomattavasti vähemmän kuin boxin sisältämien tuotteiden arvo. Tämä voisi olla myöskin hauska joululahjaidea :)


Sain LivBox-tiimiltä kyselyä, että olisinko kiinnostunut osallistumaan "testiryhmään" ja vastasin kyllä kiitos ja noin viikko/pari sitten sain ensimmäisen LivBoxini (jota ei siis enää pysty saamaan, mutta joulukuun boxin pystyy tilaamaan). Tuotteet on pakattu siistiin mustaan pahvilaatikkoon, jossa on vihreää silkkipaperia ja pehmikettä, ettei tuotteet vaurioidu postituksessa.


Marraskuun LivBox sisälsi seuraavaa: Gosh Smokey Eyes luomiväripaletti (03 Plum), IsaDora magneettikynsilakka (855 Northern Light), Rimmel silmänrajauskynä (musta), Boss Nuit vartalovoide kokeilukoossa ja täysikokoinen Lumene pikakaunistava seerumi. Kynsilakan olen jo ehtinyt kokeilemaankin, mutta koska on niin pirun pimeää, en ole saanut otettua valokuvia, nyyh :(


Mukana oli myös lappunen, jossa kerrottiin mitä tuotteita pakkauksessa on mukana ja niiden ovh. Tämä marraskuun LivBox koottiin teemalla "juhlahumu", joka sopii tähän pikkujoulukauteen erinomaisesti. Marraskuun boxin kokosi kauneusalan moniosaaja Mariela Sarkima.

Voit tilata oman LivBoxin osoitteesta livbox.fi, klikkaa kohtaan "Tilaa", syötä sähköpostisi "Haluan kutsun"-kohtaan ja jonkin ajan kuluttua saat sähköpostiisi kutsun, jolla voit tilata LivBoxin joko itsellesi tai lahjaksi.

PS. Muistakaa kysymys-postaus, vielä tänään ehtii lähetellä kysymyksiä mistä tahansa maan ja taivaan väliltä. Yritän sitten ehtiä vastailla niihin lähiaikoina :)

17 kommenttia:

 1. en oo tällasesta kuullutkaan! aika kiva idea!

  VastaaPoista
 2. Kritiikkinä "valmitajalle", sivusto oli hirveän sekava ja silloin kun oman kutsuni tilasin ei hintaakaan ollut missään näkyvillä. Kutsun tilattuani tuli viesti että kaikki mennyt ja ilmoittavat kun tilauksen voi tehdä, mutta milloinkohan se mahtaa olla?
  Ideana kyllä kiva. Itse olen hirveän laiska testaamaan uusia eri tuotteita ja siksi omat suosikit ovat löytämättä. Siksi myös blogiasi luen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin uus juttu vielä Suomessa, että en usko niillä olevan vielä mitään järjettömän suurta määrää yhden kuukauden boxia vielä. Varmaan myöskin kysyntä on yllättänyt ja boxit onkin loppuneet kesken.

   Poista
 3. Mä laitoin menemään viikko-pari sitten kutsupyynnön, mutta lista on kai aika pitkä, en ole vieläkään saanut viestiä.

  VastaaPoista
 4. Muuten kiva idea, mutta en tykkää heittää tuotteita roskiin, joten jos tuon tilaisi, olisi kauhea vaiva myydä joka kuukausi pois itselle sopimattomat tuotteet. Jos tuotteet olisivat näytekokoisia, se voisi olla parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai niitä roskiin tarvitse heittää, ainahan niitä voi antaa lahjaksi jollekin :) Niin mä ainakin teen.

   Poista
  2. Vähän myöhässä jatkan, mutta ei minulla ole niin paljon tuttavia, jotka meikkaisivat/hoitaisivat ihoaan. :/ Myyn siis nytkin huutonetissä hutiostokset.

   Poista
 5. Joo: mahtavaa, viimeinkin, ja Sanoman tuote vieläpä!

  VastaaPoista
 6. On tosiaan mahtavaa, mutta jossain kyllä puhuttiin että niitä ns. tilauskoodeja olisi ollut niin vähän jaossa, ettei ihmisille niitä riittänyt. Itse kyllä pistin sähköpostini tuonne, katotaan nyt ilmaantuisiko sitä koodia. :p Haluaisin tuon kyllä superpaljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin alussa vielä tää homma, että varmaan vaan loppuneet boxit kesken, kun kysyntä onkin ollut suurempaa kuin on oletettu :)

   Poista
 7. Aika kallis minusta. Olisin ennemmin pistänyt testikokoisia tuotteita ja hinnan johonkin viiteen euroon. Oli miten oli, mulle kans.

  VastaaPoista
 8. Toi ois ihan huippu mut jos yrittää blokata ne epäeettisimmät firmat pois niin ei oikein voi tilata koska samallahan tulee tukeneeks noita rimmeleitä ja lorealejakin. Muuten mulle kyllä kelpais täyskokoset kamat, en oo hirveen ahkera kosmetiikan ostaja ja työtki on eri alalla. Eli jee ja buu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos jotain eettisyys-juttuja ajattelee niin sitten ei välttämättä ihan paras juttu, koska jos joku tämmöinen kosmetiikkahärpäke on niin ainakin Lorkku on aina kaikissa mukana jollain tasolla.

   Poista
 9. Nyt jo menee tammikuun puolelle ne boksit mitä on jaossa, eli varmaan kun blogeissa saa nyt enemmän näkyvyyttä, niin piaan ollaan jo pitkälla alkuvuodessa että pystyvät toimittamaan kaikki, ideahan ei ole huono, mutta luulen että firma tulee olemaan vaikeuksissa lisääntyvän kiinnostuksen kanssa. itsekkin odotin kutsua liki kolme viikkoa ja saisin vasta tammikuussa ensimmäiseni jos sen nyt tilaan siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tosiaan kysyntä olikin odotettua suurempi :) Mutta tästäpähän oppivat, että boxeja pitää tosiaan olla enemmän kuin mitä alunperin olettivat :)

   Poista
 10. Onko tossa esittelylapussa muuten väärä teksti vai onko tuo rajaus jotenkin nestemäinen?

  VastaaPoista