20.11.2012

.771.KYSYKÄÄ KYSYKÄÄ.


Tajusin tässä vähän myöhäisherännäisenä, että Sensaisti-blogin kolmivuotispäivä hujahti ohitse aivan vallan huomaamatta. Olin alunperin aikonut järjestää jonkun arvonnan blogisynttäreiden kunniaksi, mutta päätinkin siirtää arvonnan mahdollisesti ensi vuoden puolelle.


Sen sijaan ajattelin toteuttaa kysymys-postauksen, jollaista en ole koskaan ennen tehnyt. Eli nyt teillä lukijoilla on täydellinen mahdollisuus kysyä multa asioita, jotka on ehkä jääneet mielen perukoille askarruttamaan. Pidän kuitenkin itselläni oikeuden olla vastaamatta joihinkin kysymyksiin, jos koen ne liian henkilökohtaisiksi :)


Sensaisti on ollut olemassa 9.11.2009 lähtien ja tämä on 771:n postaus reilun kolmen vuoden bloggailun aikana, kuten postauksen otsikostakin näkee :)

Kuvituksena IsaDora 610 Bare Fudge -kynsilakka.

---
KYSYMYKSIÄ VOI ESITTÄÄ KOMMENTILLA
TÄHÄN POSTAUKSEEN PERJANTAIHIN 23.11 SAAKKA
---

18 kommenttia:

 1. Milla siveltimilla teet kauniit silmameikkisi tai mita siveltimia voisit suositella? Maria.

  VastaaPoista
 2. mitkä ovat viisi lempi kynsilakkaasi? entä luomivärit?

  VastaaPoista
 3. kuinka usein saat ilmasia meikkejä/muita tuotteita yrityksiltä?
  kuinka paljon sulla on kynsilakkoja? suunnilleen, jos et tiedä:D
  kuinka usein vaihat lakkausta kynsissäsi?
  mitä harrastat blogisi lisäksi?
  tykkäätkö bilettää, eli käytkö baareissa tai esim. blogitapahtumissa kuinka usein? saatko ylipäänsä kutsuja blogitapahtumiin?
  tunnistetaanko sua kadulla tai työpaikalla usein? miltä se tuntuu, onko se ärsyttävää vai kivaa?

  VastaaPoista
 4. millainen koulutus sulla on omalle alallesi?
  miten päädyit tälle alalle?

  VastaaPoista
 5. Kysyisin, mitä silmämeikinpoistoainetta kannattaisi kokeilla, kun silmät ärtyy puhdistuksesta helposti? Vaikken käytä vedenkestävää ripsiväriä, on sen poistaminen aina hankalaa > silmät ärtyy :(

  VastaaPoista
 6. Oletko ajatellut, että voisit esitellä itseäsi hiukan enemmän vastaisuudessa? Esimerkiksi paljastamalla vähän lisää kasvojasi saisit esiteltyä kokonaisvaltaisempia meikkejä, meikkipohjia jne. Uskoisin, että lukijat arvostaisivat sitä. Pelkkä silmäkuva kertoo niin vähän ja kokemattoman on vaikea kuvitella miltä se näyttää kokonaisuudessa ja vaikka minkäläinen huulipuna ja puskipuna sopii sen kanssa yhteen.

  VastaaPoista
 7. Lämpimät onnittelut kolmevuotiaalle upealle Sensaistille!

  Minä haluaisin kysyä mikä on kaikkien aikojen lempparituotteesi kosmetiikassa, eli yksi ylitse muiden?

  VastaaPoista
 8. Miten olet oppinut meikkaamaan?

  Minkälaisia vinkkejä antaisit aloittelevalle meikkaajalle (esim. perustuotteet ym)?

  VastaaPoista
 9. Onnea ja kiitos kun saamme lueskella elämästäsi.

  Teetkö omat kosmetiikka hankinnat järjen (inci ja tieto miten aineet toimii) vai puhtaasti fiiliksen ja mielikuvien mukaan?

  Haksahtaako ammattilainen mainosmiesten ylistäviin puheisiin tuloksista, patenteista, testeistä ja kaiken maailman termeistä mitä uusien tuotteiden tullessa ladellaan?

  VastaaPoista
 10. Onnittelut 3-vuotiaalle:) Kuinka monta kynsilakkaa omistat ja kuinka monta tuoksua omistat? Näistä olisi kiva saada esittely postaus:) -J-

  VastaaPoista
 11. Minulla on herkkä iho johon tulee helposti epäpuhtauksia, mutta meikin tärkein asia on pohjustus joten mikä olisi peittävä mutta kevyt meikkivoide? Saan peitettyä ihoni todella hyvin mutta olo ei ole ollenkaan mukava sellaisessa pakkelimäärässä. Olen valmis maksamaan ja paljonkin hyvästä meikkivoiteesta :-)

  VastaaPoista
 12. Mitä liikuntaa harrastat ja kuinka paljon? Ja millainen on sun ruokavalio esimerkiksi syötkö paljon jotain tiettyjä ruokia pitääksesi ihon kunnossa?

  VastaaPoista
 13. Mikä on oma lemppari kynsilakkasävysi? Mikä on ollut haastavinta bloggaamisessa? Mikä on tuote, jota et suosittelisi kenellekkään missään nimessä? Onnea 3v blogille! :)

  VastaaPoista
 14. Olisiko sulla jotain kullan arvoisia vinkkejä kauneusmyyjäksi haluavalle, mitä asioita kannattaisi sanoa haastattelussa ja muutenkin jotain vinkkiä alalle

  VastaaPoista
 15. Miten päädyit juuri Sensai-merkin pariin? Ja kauanko olet ilmeisesti edustanut/myynyt kyseistä merkkiä ja olisiko sulla ollut muitakin vaihtoehtoja esim Dior?

  VastaaPoista
 16. Mikä on all time favourite meikkivoiteesi ja huulipunasi ja missä värissä?
  Voisitko harkita joskus videopostausten tekemistä? Mua kiinnostaisi hirveästi nähdä miten meikkaat silmäsi, lähinnä se sormilla työskentely kiinnostaa kun en itse osaisi millään olla käyttämättä siveltimiä. :) Sulla on myös ollut käytössä välillä Sensain meikkipuuteri, olisi kiva nähdä miten sen levität.

  VastaaPoista
 17. Liikutko paljon??

  VastaaPoista
 18. Mua kiinnostais kuulla sun meikkihistoriasta. Kuinka nuorena aloit vaikka tutkimaan sun äidin meikkejä ja mitä meikkejä muistat? Minkä ikäisenä aloitit meikkikokeilut ja meikkaamisen? Entä onko meikkaustyylisi paljon muuttunut vuosien varrella ja millaisia tyylejä sulla on meikissä ollut? Onko ollut jotain semmosta mitä jälkeenpäin kauhistelet?

  VastaaPoista