18.11.2012

.770.CLARINS JOLI ROUGE BRILLANT.

Clarinsin kolmesta eri huulipunalaadusta mun suosikiksi tuntuu nousseen Joli Rouge Brillant, Joli Rougen pikkusisko, joka onkin enemmän kiiltopuna kuin perinteinen huulipuna. Brillant on kevyempi pigmentiltään kuin perinteiset huulipunat, se on ohuempi ja siinä on enemmän kimalletta. Kimalteen määrä kuitenkin vaihtelee sävyittäin. Esittelenkin tässä kaksi sävyä, joissa kimalteen määrä on selvästi eri, vaikka punat ovat samasta laadusta.


Joli Rouge Brillant on pakattu Clarinsin perinteiseen tyyliin punaiseen pahviin, kuten kaikki muutkin Clarinsin meikkituotteet. Huulipunaa puikossa on 3,5g.


Tällä kertaa esittelyssä nämä kaksi sävyä: 03 Guava ja 11 Toffee.


Koska en tiennyt huulipunia kuvatessani tekeväni yhteispostausta, mun täytyi liittää kaksi eri kuvaa vierekkäin, mutta ehkä me selvitään. Kuvat on kuitenkin otettu samassa paikassa, samaan aikaan ja samoilla kamera-asetuksilla, joten niiden pitäisi olla ihan vertailukelpoisia.


Jo näistä kahdesta kuvasta yllä näkee, että 11 Toffee (oikealla) on selvästi kimmeltävämpi kuin 03 Guava, vaikka tosiaan ovatkin samaa huulipunalaatua.


Joli Rouge Brillant 03 Guava huulilla. Tämä on aivan ihana sävy ja lukeutuukin mun kaikkien aikojen lemppareihin. Jälki on ihanan pehmeää ja tykkään, kun tässä ei ole juurikaan glitteriä, vaan ennemminkin tuollainen pehmeän kostea kiilto. Guava peittää juuri sopivasti olematta liian läpikuultava tai liian peittävä, se on juuri täydellinen. Guava tuntuu huulilla miellyttävältä ja kosteuttavalta eikä tarvitse ikinä miettiä, että se kulkeutuisi päivän aikana minnekään missä sen ei pitäisi olla. Brillant Guava on ehkä yksi parhaimmista kiiltopunista ikinä. Tykkään!


Joli Rouge Brillant 11 Toffee huulilla. Kuten kuvista näkyy, on Toffee huomattavasti glitterisempi kuin Guava. Kuvia muokatessa huomasin, että rajauskynä oli ehkä himppusen liian tumma huulipunaan nähden, mutta otinkin nämä kuvat vain blogia varten, en lähtenyt tällä huulimeikillä ulos :) Näistä kuvista nyt kuitenkin näkee Toffeen sävyn hyvin rajauksesta huolimatta. Tämäkin peittää yllättävän hyvin, vaikka onkin aika vaalea. Vaaleat huulipunat on herkästi huonosti levittyviä tai pakkautuvat huulten pystyjuonteisiin, mutta koska tämä on kiiltopuna ja huomattavasti ohuempi koostumukseltaan kuin huulipunat, levittyy tämä mukavasti ja tasaisesti. Erinomainen nudepuna niille, jotka haluaa vähän kimmellystä huulilleen ja tämä toimii ihan hyvin ilmankin rajauksia jos niitä ei tykkää käyttää.


Jos muuten sattuu omistamaan sekä Clarinsin Joli Rouge huulipunia (joka on se perinteisempi voidemainen peittävä huulipuna) että Joli Rouge Brillant huulipunia (eli näitä kevyempiä kiiltopunia), jotka ovat siis suunnilleen identtisissä hylsyissä ja ei meinaa ikinä löytää oikeaa väriä avaamatta puikkoja, kannattaa tsekata huulipunahylsyn pohjaan. Pohjassa on pieni kaistale läpinäkyvää muovia, Joli Rougessa se on sävyltään punainen ja Brillantissa kirkas. Helppoa! Mä myöskin säilytän huulipunat laatikossa niin, että huulipunan pohjassa näkyvä sävykoodi on ylöspäin, sekin helpottaa ja nopeuttaa punien tunnistamista toisistaan.

Clarins Joli Rouge Brillant kiiltopunia löytyy muistaakseni 16-18 sävyä tällä hetkellä ja hintaa niillä on n. 25€. Clarinsin tuotteita voi ostaa Stockmanneilta, Sokoksilta, Beauteista, Emotioneista ja Kickseistä.

2 kommenttia:

  1. Hei ootko tehny ton sun halo/flip in pidennyksen jo? Mistä sä oot/meinaat hankkinu/hankkia sen ihme läpinäkyvän nauha jutskan? :D Oon miettiny et pitäskö mun tilaa vaa hiusnauha ja tehä itte semmonen vai pitäskö maksaa 100e oikeesta halo pidennyksestä :/ btw sulla on älyttömän ihanat huulet (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon tehnyt halo-pidennyksen, muttaku en oo ehtiny ottaa siitä kuvia, sorry! Postaus aiheesta on kyllä tulossa :) Läpinäkyvänä nauhajutskana toimii kalastussiima ;)

      Poista