15.11.2012

.768.DOUBLE TWIST BUN.

Kampauksia on kiva tehdä silloin, kun se on äärimmäisen helppoa! Bongasin tämän kampaustutoriaalin Pinterestistä ja tätähän oli tietenkin pakko kokeilla heti.


(Kuva.) Jaetaan hiukset kahteen osaan, kieputetaan kasvoista ulospäin, tehdään nuttura, pinneillä kiinni. Kieputetaan toinen puoli ja rullataan ensimmäisen nutturan ympärille, pinneillä kiinni. Helppoa!


Tässä mun versio pikaisesti toteutettuna eräänä vapaapäivänä. Kampauksessa näkyy näpsäkästi tukan seassa oleva vaaleampi teippipidennys (joka tämän kuvanotonaikoihin oli vielä hyvässä kunnossa, tällä hetkellä roskiksessa), joka antaakin oman mausteensa tälle kampaukselle. Superhelppo, mutta yllättävän näyttävä kampaus. Tätä olisi helppo koristella jollain kukkapinneillä tms jos haluaisi jotain juhlavampaa.


Tässä hieman samalla idealla toteutettu hätäinen nutturakampaus viime vuoden marraskuulta, eli vuosi sitten. Hiuksissa klipsipidennys ja huomattavasti enemmän tummuutta kuin tällä hetkellä. Erona ensimmäiseen tässä on se, että kahtia jaetut hiusosiot on vielä jaettu toiseen kertaan kahtia ja twistattu yhteen. Tässä paremmin havainnoillistava video tästä kampauksesta. Mun versio oli aika hätäisesti tehty kokeilu tästä kampauksesta eikä näinollen ihan siisteimmästä päästä, mutta kyllä tästä nyt sen idean näkee :)

5 kommenttia:

 1. tosi kiva nuttura. tulee itekkin paljon kateltua youtubesta noita kampausvinkkejä ja sitten kun vielä toteuttaisi niitä joku päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla menee vähän kausittain. Välillä kyttään videoita suu vaahdossa ja myös toteutan niitä silmät kiiluen ja sitten taas mennään kuukausia joko hiukset auki tai ponnarilla :D

   Poista
 2. Wou, aika simppeli ja helppo. Jatkuvasti etin uusia hiusohjeita, koska en ikinä jaksaisi värkätä mitään monimutkaista, mutta silti tukkaa haluttaa kiinnikin pitää. Pistän siis kirjanmerkkeihin, kiitti tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olin hyödyksi :) Tämä on kyllä näpsäkkä kampaus ja hämmentävän helppo toteuttaa.

   Poista
 3. Plääh, olispa pidempi tukka :(

  VastaaPoista