14.11.2012

.767.LANCÔME HYPNÔSE STAR.


Sain loppukesästä L'Orealilta kokeiluun uuden Lancôme Hypnôse Star -ripsivärin, joka onkin ollut paljon käytössä siitä lähtien. Mun on pitänyt kirjoitella tästä jo aikapäiviä sitten, mutta nyt vasta sain aikaiseksi, kun maskara alkaa pikkuhiljaa vedellä viimeisiään. Kyllä siinä vieläkin ytyä riittää, olen kuitenkin välissä käyttänyt muitakin ripsareita sekaisin (oon varsinainen ripsivärien sekakäyttäjä).


Hypnôse Star on muuten hyvin samantyyppinen ulkopakkaukseltaan kuin ihan se tavallinen Hypnôse, mutta toisessa päässä on kaunista kimmellystä, joka tosiaankin näyttää vähän tähtisumulta. (Muistaakseni tässä oli jotain timanttihiukkas-hässäkkää?)


Maskaraharja näyttää tältä. Toiselta sivulta harja on leveä ja kolmion mallinen, kun taas poikittain käännettynä harja on litteä. Harjan idea on siis se, että pidemmillä harjaksilla levitetään maskaramassa ripsiin ja litteällä osalla pystyy lisäämään tuuheutta tarvittaessa. Itse olen käyttänyt harjaa lähinnä noilla pidemmillä harjaksilla, en litteällä reunalla. Tykkään, kun tuo harja kapenee selkeästi kärkeen, se helpottaa sisäkulman ripsien meikkaamista huomattavasti. Ja jos oikein tarkkaan katsoo tuota leveämpää harjakuvaa, näkee että toisella puolella harjakset ovat aavistuksen toista puolta lyhyempiä ja se on ihan tarkoituksella. Lyhyemmillä harjaksilla massaa saa ripsiin enemmän.


Tältä ripsiväri näytti ripsissä ripsivärin alkuaikoina, kun massa oli vielä vetisempää. Omaksi hämmennyksekseni mä tykkäsin aika paljonkin tämän jättämästä jäljestä. En nyt tiedä, oliko tämä aivan Sensai 38 Volumisingin luokkaa, mutta kyllä mä olin tähän oikein tyytyväinen. Harja erotteli ripset suhteellisen siististi ja jätti kuitenkin massaakin, ei liikaa vaan sopivasti ja kerrostamalla olisi saanut enemmänkin massaa, mutta yritän itse aina välttää liikaa kerrostamista, ettei mene liian klönttiseksi.

Maskaramassa alkoi kuivumaan aika nopeasti käyttöönotosta, mutta mielestäni massa alkoi olla parempaa, kun se oli hieman kuivempaa, maskaramassaa tarttui ripsiin paremmin eikä tarvinnut kerrostaa niin paljoa. Maskara on edelleen silloin tällöin käytössä ja hyvin toimii vieläkin, ei ole alkanut rapisemaankaan tai mitään sellaista.

Lancôme Hypnôse Star on vesiliukoinen, eli sadepäivinä olen suosiolla valinnut 38-ripsarin, mutta kyllä tämäkin pienen vesisateen kestää sotkeutumatta (kaatosadetta ehkä ei kuitenkaan). En ole myöskään huomannut, että tämä olisi koskaan tarttunut yläluomelle ripsien osuessa sinne, joten siitäkin plussaa. Tämä on kuitenkin helppo poistaa, liukenee veteen helposti. Olen käyttänyt meikinpoistoon Lumenen puhdistusöljyä ja hieronut sillä myös silmämeikin pois ja ripsivärikin on lähtenyt sillä helposti irti ja vesi on sitten poistanut loputkin.

Hypnôse Star on ollut kaikenkaikkiaan positiivinen yllätys ja on mielestäni vain parantunut ajan kanssa. Vesiliukoisen luonteen vuoksi en kuitenkaan itse ostaisi tuotetta uudelleen, koska haluan sen varmuuden ripsiväriin, ettei se lähde valumaan missään tilanteessa.

Lancôme ripsivärit kustantaa yleensä n. 35€.

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä! Tulos on parempi, kun massa vähän kuivahtanut. Tosin silti Lancomen ripsarit on aika nopeita käyttää, eli lopulta kaikissa se massa kuivahtaa ihan liikaa, vaikka tietenkin sulkee hyvin. Ei mulla siis ne kestä ees sitä 3 kk.

  Tästä mulla oli pari testeriä, mutta en silti ole ihan varma, ostanko tätä. Rimmelin ripsarit esim. ovat kuitenkin tulokseltaan samaa, jopa parempiakin, mutta myös puolet halvempia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä ne alkaa siinä kolmen kuukauden jälkeen kuivahtamaan siihen malliin, että tarttee vaihtaa uuteen.

   Poista
 2. Harja näyttää kyllä kätevältä. Onko Star muuten samantapainen kuin tavallinen Hypnose?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tavis-Hypnosea käyttänyt vuosikausiin niin en nyt osaa vertailua tehdä, kun ei ole muistikuvia :/ Mutta mutu-tuntumalla sanoisin, että ei varmaan mitään maailmaa mullistavaa eroa kuitenkaan.

   Poista