12.11.2012

.765.SENSAI THE LIPSTICK 15 MURASAKI.

Syksyynhän perinteisesti sopii tummat ja luumuiset huulipunat. Ihan siis sen kunniaksi esittelen tämän huulipunan, vaikka tämän tyyppiset sävyt eivät ole oikein "mua".


Sensai The Lipstick 15 Murasaki on tumma luumunsävyinen puna, jossa on hienovarainen kostea kiilto ja peittävä pigmentti. Levittyvyys on hyvä ja tosiaan pigmenttiä on riittävästi, että puna peittää huulten oman sävyn hyvin. Tummien sävyjen kanssa suosittelen aina käyttämään huultenrajauskynää, punan levittäminen on huomattavasti helpompaa sen kanssa. Itse käytin tässä Sensain omaa LP104 -kynää, joka sulautuu Murasakiin hyvin.

Pysyvyys on erinomainen Sensai The Lipstick -huulipunalaadussa, eli tummienkaan värien kanssa ei tarvitse hermostuneesti etsiä heijastavia pintoja tarkistaakseen punan kuntoa päivän aikana. Mulla ainakin puna pysyy suhteellisen moitteettomana ruokailuun saakka ja sen jälkeen pieni korjaus ja menee taas lopputyöpäivä sillä.

Itse suosin tummien huulipunien kaverina ihan nudea silmämeikkiä, mites te?

6 kommenttia:

 1. Sama juttu meikissä. Kun huulet ovat tummat (voimakassävyiset), niin silmämeikki on ainakin hyvin hillitty, jos ei nude.
  Jos silmämeikki on voimakas, niin sitten puna on kevyempi/vaaleampi.

  Minusta meikkaamiseen pätee vähän sama sääntö kuin pukeutumiseen; jos paljastat toisaalta, niin pitäisi peittää toisaalta.
  Eli jos on tosi lyhyt hame, niin ei kovin avonaista kaula-aukkoa.
  Jos on avoin ja paljastava kaula-aukko, niin sitten ei lyhyttä hametta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myöskin korostaa jompaakumpaa, useimmiten mun tapauksessa silmät on tummat ja huulet neutraalimmat, mutta välillä on hauska tehdä poikkeuksia ja laittaa hommat päälaelleen :)

   Tosin välillä on kiva jos on vähän kaikkea, tummaa silmää ja tummaa huulta, mutta sekin vähän riippuu ja roikkuu tilanteesta ja lookista kokonaisuutena :)

   Poista
 2. olisiko sinulla mitään vinkkejä minulle ihon hoitoon.
  minulla on lievä akne,pintakuiva ja muuten rasvoittuva iho.
  olisin todella kiitollinen jos voisit eden hiukan auttaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikaisesti mieleen tuli, että Cliniquen Anti-blemish -sarjasta saattaisi löytyä vastaus, olettaen että finnejä ja näppylöitä on tosiaankin koko ajan useampia. (Anti-Blemish Cleansing Foam, Anti-Blemish Clarifying Lotion ja Anti-Blemish Clearing Moisturizer.)

   Kannattaa käväistä vaikkapa Cliniquen myyntipisteellä konsulentin juttusilla jos sulla on siihen mahdollisuus :)

   Poista
 3. Säännöthän on tehty rikottaviksi ja rakastan 20-luvun meikkaustyyliä; tummat huulet ja tummat silmät. Mutta valitettavasti näytän päivänvalossa likaiselta niin meikattuna, eli panostan yleensä vain huuliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 20-luvun meikkityyli voi olla todella upea, kun se on hyvin toteutettu ja sopii tyyliin :)

   Ja säännöt todellakin on tehty rikottaviksi, ainakin kun puhutaan meikkisäännöistä. On normeja, joita yleensä noudatetaan, mutta on myös persoonia ja yksilöitä, joihin normit eivät päde syystä tai toisesta ja se on ihan ok :)

   Poista