22.8.2010

.301.ESSIE HAUTE AS HELLO.

Essien kynsilakkoja kun tuossa rohmusin niin pitihän niistä ensimmäistä tietenkin päästä kokeilemaan heti kun mahdollista.


Ensimmäisenä testaukseen pääsi melko uusi lakkasävy Essieltä: Haute As Hello, joka on suloinen korallisen oranssi, mutta ei ollenkaan keltainen, ennemminkin sinne nudempaan suuntaan kuitenkin.


Jossakin valossa lakka on paljon vaaleamman näköinen, kun taas...


...toisessa valossa lakkaväri muuttuu tummemmaksi ja paljon oranssimmaksi. Itse pidin tässä eniten tuosta vaaleammasta fiiliksestä. Jännä miten lakan väri voi muokkautua niinkin paljon valaistuksen ja katselukulman vaihtelusta, vaikkei tässä edes ole mitään shimmereitä.


Haute as Hello on cremelakka, ei mitään glittereitä ja kimalluksia tai shimmereitäkään, pelkkää creme-meininkiä. Cremeys tekee tietenkin sen, että lakkaa oli todella ärsyttävän hankala saada levitettyä kynsille tasaisesti. Vaati kolme kerrosta ennenkuin lopputulos oli peittävä joka puolelta ja ennenkaikkea tasainen. Haute as Hello jätti myöskin melko mattaisen pinnan, eli jos haluaa kivan kiiltävät kynnet niin kiiltoa antava päällyslakka on must ja koska lakkakerroksia tulee useampia, kannattaa käyttää pikakuivattavaa päällyslakkaa.

Aluslakkana jälleen OPI Nail Envy, kolme kerrosta Essietä, päällyslakkana Revlon Quick Dry Top Coat. Haute as Hello pysyi moitteettomana n. 3 työpäivää muistaakseni.

5 kommenttia:

 1. Ihana sävy :) Mulla on menossa joku sellainen kausi, että voisin ostaa kaiken korallisen, mitä näen..

  VastaaPoista
 2. tahma tiedätkö, niin minullakin. ja just tämän sävyistä lakkaa oo yrittäny hamustaa ja tässä se siis on! mistä ostit tämän herkkupalan, pakko saada itsekin?

  VastaaPoista
 3. Helsingistä löytyy kun menee Aleksanterinkadulle, Stockalta satamaan päin, Kämpin kulmalla on sellainen kuin Wilhelmsin Apteekki. Sieltä omani ostin :) Tai tässä on myös Essien maahantuojan sivuilta löytämäni jälleenmyyjälista (http://www.carpelancosmetics.fi/essie/Default.aspx?id=399466), kannattaa tsekata sekin :)

  VastaaPoista
 4. ihanaa, minunkin paikkakunnalta löytyy essien jälleenmyyjä ! kiitos sulle tuhannesti, tää tieto piristi sateista sunnuntaita :) nyt tuskin maltan odottaa huomiseen että pääsen kattoo onko tämä kyseinen lakka siellä...

  VastaaPoista
 5. MUTUKAINEN: Toivottavasti löysit lakan :)

  VastaaPoista